Lammelår

Lammelår

Lammelår – Lam kan dele familien – og resten av Norge i to deler. Enten elsker man det, eller så kan man ikke fordra det. Jeg elsker lam. Og et godt lammelår med hvitløk og rosmarin er ingen unntkelse. Det er ikke raskt å lage, men det er ingen ben...
Smørkrem

Smørkrem

Smørcreme har med bakverk å gjøre. Du kan ha smørkrem i kaker, pynte kaker med den eller smøre en kake med den, hvis du for eksempel skal ha fondant på kaken. Det kan være litt forskjell på konsistensen av ulike smørkrem, og de kan ha ulik smak.  Vil du lage en...
Kyllingpai

Kyllingpai

Kyllingpai smaker kjempegodt og er lett å lage. Det er bare noen med pai. Det er litt som en pizza. Hele middagen er samlet i et fat – selv brødet. Og du kan ha hva som helst i en pai, også i en kyllingpai. Derfor er pai også perfekte hvis du skal bruke noen...
Medisterpølse

Medisterpølse

Medisterpølse – Det er ikke rakettvitenskap å steke en medisterpølse – og allikevel er det det, for hvem har vel ikke prøv å stå med en medisterpølse, som nærmest har eksplodert. Det vil du helst unngå.  Det du kan gjøre er å prikke i din medisterpølse før...
Falafel

Falafel

Falafel er et morsomt ord. Falafel er en nordamerikansk og nærorientalsk/arabisk bolle av moste bønner eller kikerter, og de er fritert. Det en en populær fastfood, som du selvfølgelig (med fordel) kan lage selv.  Mange kaller falafel for vegankaker, som fiskekaker,...