Sponsoreret

Vi er ofte nysgjerrige på retter som kommer fra forskjellige deler av verden. Her får vi et innblikk i hva som spises i andre kulturer, og vi har mulighet for å tilføye noen av disse til vår egen kokebok i hjemmet. Men det er ikke kun maten vi er nysgjerrige på, for det er også mange andre ting som vi finner i andre kulturer.

Kruger National Park

En av disse tingene kan være en tur på safari. Her er det nemlig mulig å se dyr som vi ikke nødvendigvis selv har stiftet bekjentskap med før, og som oftest kommer fra andre land og kulturer. Du kan dra på safari i Kruger National Park, som er en safaripark som er over 100 år gammel! Her er det mulig å møte dyr som stammer fra Sør-Afrika og fra resten av kontinentet. Det er ikke hver dag vi får lov til å se ville dyr som løver og tigere, og for mange er det en spennende måte å lære om en annen kultur på. På safari i Kruger National Park kan du komme tett på dyrene, så lenge du husker på at det fortsatt er ville dyr du har med å gjøre, og at det er deg som kommer og besøker dem.

Hva gjør denne safarien så spesiell?

Selve Krugerparken er 21.000 km2 stor, og det er meget stort! Det er mye land å utforske, og rike muligheter for å oppleve et vilt dyreliv som du aldri har sett maken til før. Det som gjør denne nasjonalparken så spesiell er at dyrene går helt fritt rundt, og de er derfor ikke innesperret som så mange er vant til å oppleve å se dem. Det betyr også at det følger med noen litt andre regler. Blant annet skal du være påpasselig med å respektere dyrene, for selv om du gjerne vil se så mange ville dyr som mulig, så er det fortsatt deres ”hjem”, og det skal det tas hensyn til.

Print Friendly, PDF & Email