Annonse:

Det er mange ting å tenke på når du skal velge et elsykkelbatteri, og derfor er det også viktig at du kjenner ditt elsykkelbatteri godt. Det er batteriet ditt som gir deg ekstra kraft på sykkelstiene når du ruller av sted. Les mer om batterier til elsykler her.

Det finnes forskjellige spenninger for elektriske sykkelbatterier.

Hvis du leter etter et nytt elektrisk sykkelbatteri, vil du definitivt komme over batterier med forskjellige spenninger, dvs. forskjellig volt. De aller fleste elsykler bruker et system som krever en spenning på 36V, derfor må du vanligvis se etter batterier med denne spenningen. Men det finnes også elsykler som bruker så lite som 24V, og andre bruker så mye som 48V, så det kan være stor forskjell på hvor høy spenning batteriet har. Det er sykkelens system som bestemmer hvilken spenning du skal ha. Derfor må du holde øye med spenningen på elsykkelbatteriet hvis du for eksempel må bytte ut enten laderen eller batteriet på elsykkelen.

 

Ikke alle elektriske sykkelbatterier kan kjøre like langt

Når du ser på et elektrisk sykkelbatteri, så vil det også ha en viss kapasitet. Det uttrykkes i amperetimer, også skrevet som Ah. Dette er hva som bestemmer hvor langt du kan sykle på en enkelt ladning. Siden mange elektriske sykkelbatterier har ulik kapasitet, er det verdt å holde et øye med hvor langt du kan sykle med et bestemt elektrisk sykkelbatteri og hvor langt du har behov for å sykle daglig. Det er faktisk noe du må huske på fra det øyeblikket du begynner å se på en elsykkel. Hvis det elektriske sykkelbatteriet ditt ikke har stor nok kapasitet til at du kommer deg til og fra jobb, i tillegg til en liten omvei til butikken, kan du ikke nå hele veien hjem på en enkelt ladning, og du vil ende opp med å måtte trø like hardt på pedalene som på en vanlig sykkel. Sørg derfor for at du i det minste kan klare alle dagens gjøremål på en oppladning. Hvis du vil unngå å lade batteriet ofte, kan du finne et batteri med større kapasitet enn for bare en enkelt dags bruk.

 

Finn et elektrisk sykkelbatteri som passer deg

Det er mange forskjellige alternativer når det gjelder å velge et elektrisk sykkelbatteri og/eller lader. Det er derfor viktig at du finner et elektrisk sykkelbatteri som passer både til sykkelen og hverdagen din. Det finnes også forskjellige prisklasser, slik at du kan finne et batteri som passer din økonomi. På Sykkellykke.com finner du et bredt utvalg av forskjellige batterier til elsykler, og du kan definitivt finne en som passer deg. Sykkellykke.com har også batterier i forskjellige prisklasser, slik at du kan finne et batteri som passer din lommebok. På Sykkellykke.com finner du også et stort utvalg av elektriske sykler og andre sykler for alle behov og stiler.

Print Friendly, PDF & Email