De fleste av oss har nettopp blitt møtt med et helt nytt problem: Hvordan kan det være så vanskelig å ha penger? Ikke å skaffe seg, eller ikke å bruke penger, men bare å ha de!

Siden alt som har skjedd siden 2020 på politisk plan og så videre og spesielt siden Russlands invasjon av Ukraina, med påfølgende tiltak, renteøkning og andre problemer har inflasjon spist en større og større del av pengene man har i banken,

Dette har blant annet ført til at matelskere som oss over hele landet har måttet se langt etter de gode gamle prisene på rapsolje, hvete og solsikkeolje, som Nettavisen skriver. 

Dette er bare noen av de mange symptomene det stadig endrende verdensbildet har å skilte med som følge av dagens problemer. 

Hva kan jeg gjøre for å sikre meg mot inflasjon?

Det er ingen ting man kan gjøre for å være helt sikker mot inflasjon. Som Matthew McConaughey sier i filmen “The Wolf of Wall Street”: “Markedet går opp, ned og i sirkler – og det er ingen som kan forutsi det”. Finansavisen bygger opp under dette ved å skrive at “Det er utrolig vanskelig å forutsi hvilken retning markedet skal ta, men det er veldig mange som nå sitter på sidelinjen og sier det er for dyrt.”

Men på sitt vis må man prøve så godt man kan. Å lære om hvordan man kjøper Etherum kan være en måte å sikre seg mot store opp og nedganger i resten av markedet.

Hvordan sikre seg mot store nedganger?

Å spre verdiene sine på flere forskjellige områder er en god måte å sikre at man unngår de verste nedgangene, men fortsatt kan sikre seg god gevinst om det skulle komme en god oppgang i en av områdene du er investert i. Man må selvsagt ha is i magen, da det også her kan gå ned så vel som opp. Det er vanskelige tider om dagen, og spesielt i markedene er det mye som tilsier at det er stor sannsynlighet for både store tapere og store vinnere i tiden som kommer. Så langt vi kan se er den beste måten å sikre seg nettopp å gå bredt ut, og forsøke etter beste evne å gjøre kloke avgjørelser rundt hver sving.

At Etherium og andre kryptovalutaer kommer til å være til stede i porteføljene til mange som har voksende porteføljer i månedene som kommer er det mye som taler for. Du kan gjøre lurt i å sørge for at du er blant dem!

Print Friendly, PDF & Email