Hvis du ønsker gjestene dine velkommen med et kunstverk av en drink, som også smaker godt, så vil du imponere med dine egenskaper som bartender. En drink, er en super måte å starte et vellykket middagsselskap på, og noe som vil falle i smak hos alle. Få inspirasjon til hvordan du kan imponere som bartender, ved å lese med her.

En god velkomst er starten på et vellykket selskap

Vi vet alle at førstehåndsinntrykket er helt avgjørende, for hvordan vi ser på hverandre. På samme måte, så er måten man ønsker gjester sine velkommen på, definerende for resten av kvelden. Det er derfor en god ide at du forbereder en varm og hjertelig velkomst for gjestene dine.

En god måte å gjøre dette på, er ved å ønske dem velkommen med en lekker drink. Når du skal bestemme deg for hvilken drink du skal servere, så kan det være en god ide at du tenker over hva for en meny du skal servere senere på kvelden. Som alltid når man er vert, så skal man selvfølgelig også overveie hvem gjestene er. Du kan finne masse inspirasjon til drinks, på forskjellige blogger, og i oppskriftsbøker.

For å kunne lage en drink som imponerer, så krever det at du har det rette utstyret. Kjøkkenbenken hjemme, kan forvandles til en profesjonell bar i løpet av ingen tid, så lenge du har en cocktail shaker, et målebeger, flotte glass og selvfølgelig en flaskeåpner. Du finner alt det nødvendige utstyret på BarLife.

Det perfekte middagsselskap

En drink skal smake godt, men den skal også være flott å se på. Du skal derfor sørge for at du anretter den til perfeksjon. Når du serverer velkomstdrinken for gjestene dine, så skal det helst følges opp av et imponerende gisp, og anerkjennende blikk. Hvis dette skjer, så kan du være sikker på at gjestene dine, allerede fra starten, føles seg spesielt velkomne.

Du skal selvfølgelig sørge for å lage velsmakende drinker til dem av gjestene som ikke drikker alkohol. Det finnes masse gode drinks som smaker godt, uten at det behøver å være alkohol i dem.

For at middagsselskapet skal fortsette som en suksess, også etter at drinken er inntatt, så skal du selvfølgelig servere et veltilberedt måltid. Det kan være en god ide at du plasserer gjestene dine rundt bordet, med omtanke for hvem som sitter hvor. Som vert, er du selvfølgelig ansvarlig for at snakken flyter, og at alle gjestene har det godt.

Når måltidet er overstått, så kan du jo runde kvelden av, med enda en lekker drink fra hjemme baren.

 

Print Friendly, PDF & Email