Sponsoreret

Sommeren kommer bare en gang i året, men med disse fem enkle, raske tips får du mest mulig ut av sommeren i hjemmet ditt. Hvis du elsker varme, sol og lengre, avslappede dager, er dette akkurat din tid på året. Og selv om sommeren ikke er din favorittsesong, er det fortsatt så mye å sette pris på.

 

Kanskje vil du ikke bruke en masse tid innendørs i løpet av de neste månedene, takket være den skjønne solen. Men for å fullt ut omfavne de lange, late sommerdagene i hjemmet ditt, kan du lese videre her. Her er de beste tipsene!

 

1. Prøv å bruke lette og luftige stoffer i hjemmet ditt

Det er på tide å pakke bort de tingene du bruker under kaldt vær. Oppbevar dine store jakker, tepper og alt fleece i skapet. Hvis du blir kald i klimaanlegg, eller om sommernettene blir kule hvor du bor, bør du bytte til lette tepper i hjemmet. Sengetøy og bomuller kan kule livet ned, og du finner det perfekte sengetøyet på Georgjensen-damask.no, hvor ed har et stort, elegant utvalg.

 

2. Bytt til sommerfarger

Nå er det på tide å dekorere hjemmet ditt i lyse, livlige farger: Du kan bruke alle sommerige sjøfarger som rød, hvit, og marineblå med lyse gule aksenter. Prøv en tropisk tilnærming med varm rosa, lys oransje, sitrongul og limegrønn. For et mer naturlig utseende, kan du holde deg til farger som vil minne deg om utendørs – solgulv, blå og forfriskende grønn.

Eller velg luftige hvite nuancer.

 

3. Server lette og forfriskende mat og drikke

Akkurat på samme måte som du holder omgivelsene dine lette, bør også den maten du servere være forfriskende. Hold deg f.eks. til salater eller mat på grillen. Prøv å holde varmen ut av kjøkkenet ved å holde ovnen av. Planlegg dine favoritt sommermåltider.

Når du serverer sommermat skal du prøve å få mest mulig ut av det fine været ved å spise utendørs. Planlegg en piknik eller spis på verandaen sammen med venner og familie.

 

4. Fyll hjemmet ditt med sommerens dufter

Solkrem eller citrone er kanskje de første luktene du knytter sammen med sommeren, men prøv å bruke noen av disse friske duftene i hjemmet ditt. Tenk på tropisk eller frisk frukt, eller prøv å bruke oransje, sitron eller grapefrukt i form av eteriske oljer, slik at hele hjemmet ditt lukter utrolig.

 

5. Spill sommermusikk!

Akkurat nå er den perfekte tiden på året for å lytte til dine favoritt sommer sanger. Hvem liker ikke å kjøre rundt i bilen med vinden i håret og solen i ansiktet? Lag en spilleliste med alle favorittlåtene dine fra de siste sommeren. Uansett hva som gjør at du tenker på sommeren, skal du lytt til det. Dette er en fantastisk mulighet til å nyte de enkle tingene om sommeren – og det er dessuten også helt gratis! Så slå på musikken og fyll ditt vakre hjem med alle lyden fra sommeren.

 

Ved å fokusere på disse fem detaljene, kan du forvandle hjemmet ditt til sommerhimmelen på bare noen få minutter.

Print Friendly, PDF & Email