Matkasser er blitt utrolig populære på kort tid, og det er det mange gode grunner til. Men hva er egentlig den beste matkassen? Her skal vi undersøke noen av de forskjellige leverandørene litt nærmere, og finne ut av hvem som kommer best ut blant matkassene.  

Hvorfor er matkasser blitt så utrolig populære? 

Det er ikke så fryktelig rart at matkasser er blitt så populære. De fleste av oss lever travle liv med jobb og selvrealisering, som gjør at det kan være vanskelig å få tid til å planlegge måltider, handle og lage mat. Derfor er matkasser som sendt fra himmelen. 

Matkasser kommer rett på døren og sørger for planlegningen av måltidene for deg. Det krever minimalt med tilberedning, og du får gode, stort sett sunne, råvarer som du ikke ville fått tak i på butikken. I tillegg blir det automatisk sørget for variert kost. Man kan som regel finne en matkasse som passer til ens kosthold, og det finnes mange alternativer for deg som for eksempel spiser vegetarisk eller vegansk, eller bare vil spise økologisk. Med en matkasse blir dette sørget for uten at du trenger å tenke og derfor sparer man en hel del tid med en smart matkasse.  

Matkasse er det perfekte valget for deg som føler du trenger en litt enklere hverdag med bedre kost.  

Hvilken skal jeg velge? 

Det er som nevnt mange matkasser på markedet, og hvilken du skal velge kommer helt an på dine behov. Her skal vi se litt nærmere på eksempler på matkasse, og hvordan de står seg i en sammenligning.  

Kokkeløren  

Matkassen fra Kokkeløren er helt klart en av de mest populære matkassene. Her får du lekre, og stort sett økologiske, råvarer fra lokale produsenter som Kokkeløren samarbeider med. I Kokkelørens matkasse blir det lagt stor vekt på gode råvarer og spennende oppskrifter fra hele verden. Du kan enkelt bestille og tilpasse matkassen din til familiestørrelse og eventuelle behov. Det som er fantastisk med Kokkeløren, er at du får restaurantmat hjemme og oppdager nye måter å lage mat på og spennende måltider.  

Det eneste ‘negative’ man kan si om Kokkelørens matkasse, er at det kanskje ikke er matkassen for deg som gjerne vil passe vekten og spise fettfattig, da det er mye ingredienser som fløte og smør i mange av rettene, som gir mye smak, men ikke passer like bra hvis man prioriterer et kosthold for å slanke seg.  

Din Helsemat – slankekasse  

Det gjør derimot Din Helsemat sin matkasse, som er en såkalt slankekasse. Det kan være ekstra vanskelig og tidkrevende å planlegge måltider, hvis man prøver å gå ned i vekt, og da er det helt perfekt at noen kan gjøre det for deg. Med Din Helsemat sin slankekasse får du sunn kost i form av lekre måltider og råvarer. 

Godt levert 

En annen utrolig populær matkasse i Norge, er matkassen fra Godt Levert. Her får du gode råvarer, og du kan selv velge preferanser som premiumkasse eller Roede-kassen, hvis du følger kostholdet til Grete Roede. Dermed kan du fylle flere behov med matkassen fra Godt levert. Dette er altså en av de som står seg best blant matkassene, fordi du har så mange valgmuligheter.  

 

Print Friendly, PDF & Email