5-minutters Mac and Cheese

Ta en boks med makaroni, hell den i en kopp, tilsett den proporsjonale mengden vann og en klype salt og sett den i mikrobølgeovnen i omtrent 2 til 3 minutter. Etter at du har tatt den ut, tilsett en skvett helmelk og en firedel kopp ost på toppen sammen med en klype pepper, og kast den i mikrobølgeovnen igjen, denne gangen i 30 sekunder. Etter at alt er klart, ta det ut, la det røre litt rundt, så har du akkurat laget deg noen smakfulle 5-minutters Mac and Cheese.

3-minutters omelett

Ta to egg, bryt dem i et lite krus, tilsett en halv paprika som er terninger, 2 skiver verdt terninger skinke, og en kvart kopp spinat, tilsett den obligatoriske klypen salt og pepper, og gi blandingen en rask røring før du setter den i mikrobølgeovnen i omtrent 2 til 3 minutter. Når det er gjort, ta kruset ut og la det avkjøles bare litt, så har du deg en mikrobølget omelett.

Omelett

4-minutters quesadilla.

Ta to tortillas i personlig størrelse og sett den i mikrobølgeovnen i et minutt. Etter det, legg dem til side og ta den andre halvparten av terningen paprika og legg den i en liten bolle med noen kokte kyllingbiter. Tilsett litt tacokrydder etter smakspreferansene dine, og sett den blandingen også i mikrobølgeovnen i et minutt. Når det er gjort, legg kyllingblandingen på en av tortillaene dine og tilsett litt blandet ost på toppen av det før du lukker den med den andre tortillaen. Plasser den i mikrobølgeovnen enda et minutt, så ender du opp med 4 minutters quesadillaer.

10-minutters bakt potet.

Ta en russet potet i god størrelse, stikk noen hull i den med en gaffel, dryss litt olje, salt og pepper og pop den i mikrobølgeovnen i 7 til 9 minutter med to skiver bacon. Knus baconet, og del poteten i to før du hukker ut midten og tilsetter litt ost. Mikrobølgeovn som i 30 sekunder og tilsett rømme og knuse baconet på toppen.

Bakt potet

Egg ‘Fried’ ris

Tilsett en halv kopp ris, en kopp vann sammen med en spiseskje soyasaus og sesamolje og to strimler hakket bacon i en bolle. Mikrobølgeovn i 6 til 8 minutter, legg litt frossen grønnsak på toppen og sett det tilbake i enda et minutt med et eget krus med 2 egg. Bland komponentene sammen, så er du klar.

Se mange andre deilige oppskrifter på https://mynordicrecipes.com

Print Friendly, PDF & Email