Tapas – et inkluderende og fleksibelt måltid

Tapas – et inkluderende og fleksibelt måltid

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold. Om du har det vanskelig med å bestemme deg hva du skal servere gjestene dine, er tapas alltid en vei å gå. Det er garantert noe alle kan spise, og du kan begynne å forberede måltidet i god tid, så slipper du stress like...

Bli inspirert på kjøkkenet av casino på nett

Bli inspirert på kjøkkenet av casino på nett

Fargerik og sunn mat har vært på innmarsj de siste tiårene, og det finnes nå utallige steder på nett hvor man kan finne inspirasjon til å lage mat fra bunn på en rask og effektiv måte. Sunnhet og variasjon i matveien er alfa omega for en balansert livsstil, og er også...

Topp 4 middager for 2022

Topp 4 middager for 2022

Etter hvert som vi beveger oss lenger inn i fremtiden, blir det stadig viktigere å begynne å planlegge middagene våre. Hva vil stå på menyen? Her er fire av de beste middagene for 2022, sammen med oppskrifter slik at du kan begynne å forberede deg selv. Du kan også se...

Sitronfromasj

Sitronfromasj

Uhhh, mormors sitronfromasj ... Det var ikke den som ble hentet i supermarkedets frysedisk eller noe pulver som var drysset ut av et brev. Nei du, det var den hjemmelagde sitronfromasj. I god tid, for en slik sitronfromasj skal ha den tiden en ekte sitronfromasj skal...

Fløtekarameller

Fløtekarameller

Fløtekarameller er en enkel og nydelig måte å stoppe sukkertrangen på, hvis godteriskuffen er tom. Du må likevel vente litt, til dine fløtekarameller er blitt stive og seige. Det krever selvfølgelig også noen ingredienser, men i tillegg til kremfløte , så er det noen...

Plommesyltetøy

Plommesyltetøy

Plommesyltetøy - ja, syltetøy i det hele tatt - er en smart måte å konservere frukt på. Plommesyltetøy kan holde seg lenge, hvis du sørger for at hygienen er på topp og enda bedre om du bruker konserveringsmiddel, som f.eks. Atamon, som hemmer veksten mugg og sopp,...

Om GodtNoe

Vi i GodtNoe ønsker å spre matglede gjennom varierte oppskrifter. Vårt fokus er å spre kunnskap og glede ved matlaging gjennom et mangfoldig utvalg. Her finner du oppskrifter på blant annet bakst, raske, billige, tradisjonelle og internasjonale retter. GodtNoe er en den norske utgaven av den opprinnelig danske siden «Hurtigmums.dk». Vi vil gi deg gode tips til alt fra matpakketips til juleretter. Håper du finner inspirasjon og glede til matlaging på siden vår.

 

Besøk vår partner: Last ned de beste programmene, driverne og spillene på downloadcentral.no.

Besøk vår partner: Dette er en side som skal hjelpe deg med å unngå bedrageri – De undersøkte alle operatører i nettspillindustrien, og gir en komplett oversikt over trygge og sikre nettcasinoer

norsk casino

yoju casino

Aksjeskole

Foodiee

HurtigMums

Norges Casino

Barista Kurs

Middag

Kokt skinke

Kokt skinke

Kokt skinke er noe av det letteste i verden å lage. Tilbehøret kan kanskje være vanskelig, men skinken ... det er lett! Tross det smaker kokt skinke er jo vanvittig god. Den er også billig. Det er vanskelig å finne svinekjøtt, som koster mindre enn røkt skinke. Ok,...

Oppskrifter etter høytid

Pavlova

Pavlova

Pavlova er en dessert som er laget av marengs og fylt med krem, friske bær og frukter. Man kan pynte pavlovaen med sjokolade, nøtter, melis og liknende – alt står på kreativiteten. Desserten er oppkalt etter den russiske ballerina Anna Pavlova, da hun var på besøk i...

Nasjonale retter

Selv om vi på GodtNoe elsker tradisjonelle norske retter, elsker vi også å prøve retter fra andre nasjonaliteter. Derfor kan du finne retter fra Tyrkia, India og Italia på GodtNoe, slik at du kan variere i hverdagen.

Italienske retter

Tyrkiske retter

Franske retter

Mexicanske retter

Indiske retter

Arabiske retter

Baking

Quiche

Quiche

Quiche Lorraine er en tærte fra Lorraine - et område i det nordøstlige Frankrike. Quiche er en slags pai fyllt med hva man måtte ønske, men den originale quiche Lorraine er fyllt med bacon. En quiche kan fylles med mye forskjellig - kjøtt, løk, ost, skinke og en...

Pirogger

Pirogger

Pirogger - er en russisk rett. Den er laget av gjærdeig eller butterdeig. Det er en lukket pai med fyll i. De små piroggene kan lett spises med én hånd og kalles tradisjonelt pierogi, men det er ikke så mange som kaller dem det. I min verden - og i mange andres - er...

Pavlova

Pavlova

Pavlova er en dessert som er laget av marengs og fylt med krem, friske bær og frukter. Man kan pynte pavlovaen med sjokolade, nøtter, melis og liknende – alt står på kreativiteten. Desserten er oppkalt etter den russiske ballerina Anna Pavlova, da hun var på besøk i...

Naanbrød

Naanbrød

Det er egentlig litt feil å kalle retten for naanbrød ettersom 'naan' er det persiske ordet for brød. Vi kaller da det egentlig da for brødbrød. Menmen, det er jo greit med det "forklarende" ordet i tillegg her i Norge da. I India og indiske restauranter får man stort...

Kransekakestenger

Kransekakestenger

Kransekake eller kransekakestenger må nok være den største festkaken i Norge. Kransekaken finner vi stort sett alltid til 17. mai, bryllupp, konfirmasjon og jul. Men hva med å servere den i stenger i stedet for tårn? Man kan jo lage hvilke former man vil av...

Kokosmakroner

Kokosmakroner

Kokosmakroner er en tradisjonsrik søt julebakst i Norge. En perfekt kokosmakron er sprø på toppen og seig inni, men det er ikke vanskelig å få til. Kokosmakroner er en tradisjonsrik bakst som har vært bakt siden 1500-tallet, sasnnsynligvis fra Italia. De fleste land,...

Sjokoladekake med kjeks

Sjokoladekake med kjeks

Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å lage en sjokoladekake med kjeks. Jeg likte ikke kaken selv da jeg var liten, så jeg har derfor ikke laget den i frykt for at ingen andre i familien heller skulle like den. En uke vi skulle ha besøk fikk mannen lyst på kaken, så...

Jødekake

Jødekake

Jødekake er herlige gammeldagse småkaker. Jødekaker er en type småkaker med opphav fra en gruppe jøder fra Spania og Portugal. De tok med seg både muslimske og jødiske kokekunster med blant annet noe som lignet disse kakene. Karakteristisk for disse kakene er at det...

Proteinrike rundstykker

Proteinrike rundstykker

Proteinrike rundstykker er rett og slett rundstykker med mer protein. Disse rundstykkene inneholder cottage cheese, som har mye proteiner. Cottage cheese er en svakt syrlig ost av pausterisert skummetmelk som syrnes. Dette er altså en litt annerledes oppskrift på de...

Print Friendly, PDF & Email