Annonse

I dagens virtuelle verden får vi inspirasjon fra overalt. Det er nesten umulig ikke å la seg inspirere av gode oppskrifter på nettet. De fleste foodies er godt kjent med inspirasjonsmedier som Pinterest, hvor det florerer med gode oppskrifter og lekre matbilder. I dag har vi også et mye mer personlig forhold til folk som lager mat privat gjennom spennende og lekre matblogger. Dette kan man samle på et sted!

Finn dine favoritter og kategoriser

Ulempen ved at vi i så stor grad henter informasjon og oppskrifter på nettet er at det kan være vanskelig å huske hvor man fant hva. Derfor er det helt perfekt å samle alle de beste oppskriftene i en slags egenkomponert ‘kokebok’, en samling av inspirasjon og oppskrifter fra nettet. Selv om internett er utrolig smart når det kommer til både inspirasjon og oppskrifter og informasjon om mat generelt, i tillegg til kommunikasjon med andre matentusiaster over hele verden, er det faktisk utrolig deilig å samle ting i fysisk format. Ting på nettet blir slettet og forsvinner og når du har skrevet det ut og samlet alt på et sted – så har du det og kan bruke oppskriftene.

Det er en god ide å kategorisere i forskjellige kategorier for å gjøre oppskrift- og inspirasjonsboken litt mer oversiktlig. Dette er en god måte å samle ting på både for din egen del og andre. De fleste har en skriver hjemme, kanskje til og med en laserskriver, som kan skrive ut inspirasjon og oppskrifter i like god kvalitet som de er i på nettet. Hvis du gjerne vil skrive ut fra nettet er det en god ide å sjekke om blekkpatroner og skriver toner er på plass, hvis ikke kan du lett og enkelt bestille mer fra inkpro.no og lage oppskriftsboken din i høyeste kvalitet.

Nesten som en egen kokebok…

Det blir faktisk nesten som å lage sin helt egen kokebok. Å skrive ut fra nettet og samle den perfekte samlingen av fantastiske oppskrifter fra hele vide verdensveven, blir som å være kurator av sin egen kokebok. Det er også en ide du kan dele med venninner og familie, og kanskje også noe du kan få innbundet pent og gi bort i gave? Du kjenner helt sikkert en matentusiast som hadde satt pris på å motta dine best of oppskrifter, som du har funnet frem til ære for han eller henne. Mat er jo ganske personlig og derfor er en samling av fantastiske oppskrifter en personlig og hyggelig gave.

Print Friendly, PDF & Email