Her på siden skriver vi mye om mat, og gode oppskrifter som du kan teste ut. Det finnes utrolig mange gode og lettvinte oppskrifter som du selv kan kokkelere hjemme. Likevel drømmer nok de fleste av oss om en kulinarisk reise der man kan kombinere ferie og mat. Mange land ute i verden har en helt unik og fantastisk matkultur, som vi gjerne vil oppleve selv. 

 

Hvis du har drømt om å sitte på en fransk bistro, få servert autentisk indisk mat, eller å fråtse løs på en brasiliansk BBQ, så må man ut i verden. Det er kun her man kan oppleve det helt på ekte, og kunne ta med noen oppskrifter og erfaringer hjem. 

Lån penger til ferien 

En måte å finansiere reise på, er ved å låne penger. Det finnes ulike lånetyper der ute, men hvis du ønsker å låne til en ferie, så er forbrukslån det som gjelder. Dette er lån som kan brukes til forbruk, og til alt det du måtte ønske. Man kan for eksempel ta opp et sms lån. Før man låner penger er det viktig å sette seg inn i hva det innebærer, og sørge for at man har råd til å bemanne lånet i ettertid. Det kan være en god måte å finansiere reise på, dersom du ikke har hele beløpet akkurat nå, men har mulighet til å betale det senere. 

Start en matblogg

Hvis du brenner for å lage mat, og er god til det i tillegg, så kan du vurdere å starte en matblogg. Her har du mulighet til å vise dine ferdigheter, og inspirere andre med god mat. Når du skal starte en slik blogg må du først og fremst sette opp en hjemmeside, og planlegge hva du skal lage. Det er også viktig med gode bilder, og kanskje videoer der du forklarer stegene som skal til. Du kan se på andre populære matbloggere for å få inspirasjon. Dersom du er en suksess så kan du få samarbeid og oppdrag som du kan tjene penger på og ha reklame på bloggen. 

Selg maten din 

Som hobbykokk får man ofte komplimenter fra venner og familie på maten sin. Et alternativ for å tjene penger kan være å selge det du lager, til folk i nære kretser. Du kan for eksempel lage bryllupskaker, drive med catering til konfirmasjoner og bursdager, eller stå for maten i kretsmøter og forsamlinger. Dette kan man tjene godt på.

Print Friendly, PDF & Email