Sommeren er rett rundt hjørnet, noe som betyr at vi kommer til å bruke mer tid ute, og ikke minst spise flere middager sammen ute. Et av høydepunktene for mange er sommerens fester. Festene der vi kan kose oss ikke bare ute, men med de fantastiske rettene vi kan lage med de ferske ingrediensene vi har denne sesongen. I denne artikkelen skal du få noen tips til hvordan du kan planlegge den beste sommermenyen og få gjestene dine til å glede seg til å komme tilbake neste sommer. 

Sommer betyr solbrun hud, deilige solprodukter fra luxplus.no og knasende ferske grønnsaker og frukt i sesong. Det er rett og slett mange ting å glede seg til her. Sommerens fester er en deilig kombinasjon av alle disse tingene og gir oss god grunn til å glede oss.  

Dette bør sommerfesten inneholde 

Når man skal planlegge den beste sommerfesten er det mange forskjellige ting du kan gjøre for å gi gjestene dine den beste opplevelsen. Her er noen tips til hvordan du kan gjøre dette. 

  • Lag en velkomstdrink. Uansett om denne er med eller uten alkohol, er det å få en deilig, frisk drink i hånda en fin måte å sørge for at gjestene dine føler seg ekstra velkomne. 
  • Fokuser på ting du kan forberede på forhånd, sånn at du kan få mest mulig tid sammen med gjestene dine. De fleste sommerretter er enkle og gode og kan lages på forhånd. Da er alt klart til å kunne grille kjøttet mens du nyter en velkomstdrink med gjestene dine. 
  • Velg enkle retter med skikkelig gode råvarer. Sommerens råvarer er helt fantastiske, så det å utnytte disse og virkelig la smakene skinne, er det virkelig den beste måten å skape sommerfestenes meny på. 
  • Velg sommerdesserter som virkelig smaker sommer! Tenk på ferske bær og andre deilige, sommerlige elementer.  
  • Tenk på dekorasjoner som for eksempel blomster og lyskjeder – noe som kan skape en deilig stemning som vil kunne gjør at festen oppleves enda koseligere. 
  • Husk å tenke på snacks og andre ting som kan skape den beste opplevelsen. Det er lett å bare tenke på mat og vin, men noe av det som virkelig kan gjøre opplevelsen av festen til noe som tar den til et helt nytt nivå. Så tenk over alle de tingene gjestene dine kunne ha lyst på eller behov for, og sørg for å ha snacks, noe søtt, og andre ting som kan tilfredsstille flere behov. 
Print Friendly, PDF & Email