Reklame

Har man barn er det mye man må tenke på en og samme tid. Det er i stor grad en balansegang å holde oversikten og vite hva man skal gjøre. Det er for eksempel gøy å lage mat sammen med barna, selv når de er små. Da kan man holde dem opptatte med noe, selv om det er noe så lite som å lage vafler. Man kan ta fra dem smokken og la dem smake litt vaffeldeig og ha det gøy på forskjellige måter. Bare pass på at du ikke blander sammen smokkene, da blir det fort vekk et salig rot!

Det er dog noe man kan løse, ved at man for eksempel kjøper BIBS smokk med navn online. Der er både kvaliteten på selve smokken veldig høy, samtidig som at du kan ordne navnet på barnet ditt på smokken. Så om du mister smokken, og finner den igjen, er du helt sikker på hvilket barn det tilhører. Hvorfor akkurat det er viktig er vel ganske selvforklarende, og det er noe man bør tenke på. Det finnes også andre merker, for eksempel kan man kjøpe NUK smokker med navn på nettet, du kan blant annet ta en titt på lenken.

Både BIBS smokk med navn og NUK smokker med navn er laget i veldig høy kvalitet, noe som til en viss grad også reflekteres i prisen.  Vi anbefaler dog uansett at du tar en titt på dem, for å se hva det hele handler om, og om selve kvaliteten. BIBS smokk med navn har jo et godt rykte, men når det kommer til barna så er det kanskje greit å være litt ekstra forsiktig. Et par minutter har du vel å bruke på å finne den ideelle smokken for barnet, hvor det samtidig blir enklere for deg å finne også! Finn for øvrig en god vaffel oppskrift her, Norges beste vafler!

Print Friendly, PDF & Email