Fisk og skalldyrsretter

Fisk- og skalldyrsretter er ikke bare veldig sunt, men også veldig godt. Du har vel hørt masse forskjellig om hvor mye fisk du bør spise i løpet av en uke, men uansett hva du bør skal du jo helst like det du lager. Her er en rekke gode, velsmakende og sunne fiske- og skalldyrsretter. 

Blåskjellsuppe

Blåskjellsuppe – en herlig og enkel suppe med blåskjell. Lag blåskjellsuppe som en forrett eller en enkel hovedrett- 

Fisk i folie

Fisk i folie – Oppskrift på en ny og annerledes fiskevariant med bruk av torsk. Fisk i folie er en herlig blanding av torsk med krydder som stekes i ovnen før den serveres med en sterk og syrlig salsa og kokosris.

Fiskekaker

Fiskekaker – Her får du en grunnoppskrift på hjemmelagde fiskekaker. Fiskekaker laget med din fisk av ønske.

Fiskekaker med tunfisk

Fiskekaker med tunfisk – er et perfekt alternativ til en god fiskemiddag for både store og små.

Fiskepinner

Fiskepinner – Oppskrift på hjemmelagde fiskepinner. Fiskepinner laget med herlige panerte fiskefileter. 

Fiskesuppe

Fiskesuppe – Oppskrift på en enkel og rask fiskesuppe. Fiskesuppe som alle kan like. 

Forrett med laks

Forrett med laks – oppskrift på en vellsmakende forrett med laks som kan serveres til en enkel middag med venner, men også pyntes til brullypp og andre pyntede anledninger. 

Kamskjell

Kamskjell – er kjempegodt og er enkelt å lage. Kamskjell er også sunt og et magert skalldyr som du kan spise så mye du vil av.

Laks i ovn

Laks i ovn – en skikkelig laks i ovn med pesto og herlig uthult tomat med kremost.

Laks på grill

Laks på grill – er en nydelig rett som gir deg en deilig sommerfølelse. Laks på grill med hjemmelaget pesto kan serveres på vinteren selv om det kanskje er lettest om sommeren.

Lakselasagne

Lakselasasgne – Oppskrift på en smakfull lakselasagne med røklaks og spinatsaus. Denne lakselasagnen er en herlig og lettere lasagne som gjør det lett å spise fisk.

Lakseruller

Lakseruller – en herlig forrett, lunsj eller buffetrett med røkelaks i en herlig tortilla. Lag enkle og smakfulle lakseruller med røkelaks og kremost.

Laksepai

Laksepai – en fiskerett som kombinerer røkelaks med en herlig smørdeig. Laksepai er ikke vanskelig å like, selv for folk som ellers ikke spiser fisk. 

Moules frites

Moules frites – en oppskrift med skalldyr i den populære moules frites. Moules frites er herlige blåskjell med pommes frites. Lag en smakfull suppe til blåskjellene.

Ovnsbakt laks

Ovnsbakt laks – en herlig ovnsbakt laks. Ovnsbakt laks pakkes inn i aluminiumsfolie og steker seg selv i ovnen.

Pad thai

Pad thai – med tigerreker er en fantastisk deilig thailandsk rett. Pad thai har mange gode smaker, men tar bare 30 minutter å lage.

Pasta med laks

Pasta med laks – er en enkel og deilig rett som lages på bare 15 minutter. Pasta med laks lages med asparges og en deilig kremet fløtesaus.

Sushi

Sushi – er blitt en kjempepolulær rett som flere og flere ikke lenger bare bestiller hjem, men også lager selv. Sushi gjør det ikke bare enkelt å spise fisk, men det smaker jo helt nydelig.

Tunfisksalat

Tunfisksalat – en herlig tunfisksalat er herlig i en sandwich. Lag hurtig og enkel en smakfull tunfisksalat.

Print Friendly, PDF & Email