Kaker

Her finner du alle våre kakeoppskirfter

Appelsinkake – Oppskriften på en herlig appelsinkake

Banankake – Her finner du en herlig Banankake som er rask og enkel å lage

Baklava – Em skikkelig tradisjonell og populær Baklava

Berlinerkranser – smaker fantastisk om du baker dem selv. Imponer med å servere hjemmelagde berlinerkranser til jul.

Brownies – en oppskrift på den klassiske amerikanske brownies slår aldri feil

Blåbærmuffins – herlige og friske blåbærmuffins. Det finnes mange forskjellige typer muffins, men blåbærmuffins må nesten være min favoritt. Det er noe med smaken og tanken på alle antioksidantene som gjør at blåbærmuffins er og blir min favorittmuffins.

Cupcakes – herlige cupcakes med frosting. Her får du oppskrift på sjokolade- og vaniljecupcakes med herlig frosting som er gode å pynte

Eplecrumble – en herlig og enkel kake. Lag en eplecurmble enkelt med eplemos og en herlig smuldredeig.

Eplekake – en tradisjonell eplekake. Denne eplekaken er en kake som ikke stekes i ovnen

Krydderkake – en herlig og saftig krydderkake. Krydderkake er en perfekt kake til søndagsbesøket sammen med en kopp kaffe eller te.

Langpannekake – en skikkelig langpannekake, ehr med epler, som er fin å servere til mange

Marengskake – en herlig og fantastisk søt marengskake

Mandazi – herlige mandazi er friterte boller fra Swahili. Mandazi sammenlignes ofte med dougnuts, sannsynligvis fordi disse også friteres.

Ostekake – en ostekake med orekjeks

Punsjboller – kan du lage av dine gamle kakerester så unngår du å kaste mat. Punsjboller smaker fantastisk til dessert eller snacks.

Pop tarts – er nydelige terter som kan serveres til dessert, snacks eller ta det med i matpakken. Pop tarts er den nye trenden til Kellogg Company, men smaker utmerket hjemmelagd.

Sachertorte – en herlig og luksuriøs sjokoladekake. Lag den tradisjonelle sachertorte fra Østerrike

Sitronkake – oppskriften på en herlig sitronkake

Sjokoladekake med kjeks – oppskriften på en enkel sjokoladekake som lages med kjeksbunn. Denne sjokoladekaken med kjeksbunn skal ikke stekes.

Smuldrepai – er en frisk dessert som du kan servere til fest og til hverdags. Smuldrepai tar kun 20min å forberede og 40min i ovnen – så da kan du gjøre hva du vil.

Snickerskake – en herlig oppskrift på en kake med en herlig smakskombinasjon for alle som elsker snickers. Snickerskake er en herlig kombinasjon av salte peanøtter, karamell og sjokolade.

Kurabiye – herlige tyrkiske bakverk. Her får du en av mange varianter av denne herligheten med appelsinsmak. Kurabiye minner om en blanding av muffins, scone og kjeks

Pavlova – en herlig kake til festlige anledninger. Pavlova er en marengskake som fylles med krem, friske bær og frukter.

Praline – praline er ikke en kake, men brukes gjerne i kaker og andre søtsaker. Praline er en søt krem av karamell og nøtter.

Rabarbrakake – en kake med rabarbra som blir stekt med en crumbledeig på toppen. En herlig og enkel oppskrift på rabarbrakake.

Rabarbrapai – en herlig rabarbrapai med en en herlig rabarbrakompott. Server rabarbrapai med is, yoghurt eller krem.

Rullekake – en herlig kake som består av sukkerbrød som rulles rundt fyll. En enkel rullekake her med syltetøy

Tiramisu – tiramisu er en herlig italiensk kake. Tiramisu er en lagkake der myke kjeks dyppes i kake og legges i lag med en herlig krem laget med italiensk kremost

Ølkake – ølkake er en nydelig kake med smak av jul. Server ølkake lun med smør på til venn og familie ved sammenkomster både til jul eller resten av året.

 

 

Print Friendly, PDF & Email