Juleretter
I juletider er det jo masse mat som skal lages. Dermed har vi samlet noen gode juleretter som kan gjøre prosessen litt enklere, morsommere og bedre.

Fattigmann

Fattigmann – Den herlige tradisjonelle julebaksten fattigmann. Fattigmann er klassiske julekaker i de nordiske landene.
Gløgg
Gløgg – Oppskrift på den klassiske juledrikken, gløgg. Lag gløgg med vin eller saft og en herlig krydderblanding og hjemmelaget gløgg-ekstrakt.
Jødekaker
Jødekaker – en skikkelig gammeldags men tradisjonsrik julekake. Jødekaker er en skikkelig god småkake.
Kokosmakroner
Kokosmakroner – sikkert de enkleste julekakene vi har. Kokosmakroner er allikevel skikkelig gode, saftige og sprø julekaker.
Medisterpølser
Medisterpølse – er en tradisjon på de fleste sine deilige middagsbord i juletider. Men medisterpølser er vanskelige å steke, så her har dere noen gode tips.
Mozartkuler
Mozartkuler – herlige konfekter med marsipan og nougat. For en skikkelig julekos kan du lage marsipan selv til mozartkuler. Gi i gave eller server til besøk.
Porchetta
Porchetta – er en deilig, smaksrik ribberull fra det italienske kjøkken. Porchetta smaker perfekt til jul, både de tradisjonelle julemat – elskerne og de som ikke er så glad i julemat.
Ribbe
Ribbe – oppskrift på ribbe med sprø svor. Det er ikke alltid så lett å få sprø svor, men her får du noen husmortriks til perfekt ribbe.
Risgrøt
Risgrøt – en herlig oppskrift på den tradisjonelle risgrøten. En langsom risgrøt er en tradisjonell og essensiell rett i desember.
Riskrem
Riskrem – oppskrift på en herlig og tradisjonell riskrem. Denne riskrem oppskriften har overlevd og elsket gjennom flere generasjoner som en stor favoritt i familien.
Sylte
Sylte – sylte er en rett vi ofte spiser til jul her i Norge. De fleste kjøper ferdiglaget sylte, men det er egentlig enkelt å lage selv.
Ølkake
Ølkake – smaker fantastisk med gode krydderier og smaker. Ølkake kan serveres til jul eller resten av året alt etter eget ønske.