Bakst til frokost

Hva er vel bedre enn nybakt brød til frokost? Her finner du inspirasjon til både hjemmelaget bakst og litt søtere bask som gjerne kan spises til frokost. Naturligvis kan denne baksten også spises til alle andre måltider enten som tilbehør eller hovedrett. 

Baguette

Baguette – servere nydelig bakst fra det franske bakeri. Baguette er en klassiker som aldri slår feil uansett om det serveres til frokost, lunsj, kveldsmat, snacks eller som tilbehør til middag.

Horn

Horn – stas opp en litt mer kjedelig frokost med deilig horn. Horn kan serveres til de fleste måltid, men passer også ypperlig i matpakken.

Knekkebrød

Knekkebrød – lag knekkebrød søndags kveld og spis det som kveldsmat og frokost resten av uken. Denne oppskriften på knekkebrød er både enkelt og lite tidskrevende.

Rugbrød

Rugbrød – Invester tid i å bake flere rugbrød når du først er i gang. Du kan lett fryse ned rugbrød – da trenger du bare å sette dem i ovnen så har du nybakt rugbrød langt frem i tid.

Simit

Simit – herlige tyrkiske bakevarer. Simit ligner på bagels med sesamfrø, men er søtere i smaken og har en krønsj.

Steinalderbrød

Steinalderbrød – et brød man kan spise under steinalderdietten. Steinalderbrød inneholder derfor ingen korn eller melk, men masse frø og kjerner.

Surdeig

Surdeig – lag din egen surdeig. En surdeig krever ikke mange ingredienser, bare tid for å bli sur.

Vaffelrøre

Vaffelrøre – herlig hjemmelaget vaffelrøre. Gjør litt ekstra stas på søndagsfrokosten og server deilig vaffler med denne oppskriften på vaffelrøre.