Italienske retter

Osso Buco – osso buco eren tradisjonell gryterett fra Milano-området. Jeg har laget en oppskrift på en utradisjonell osso buco med øl.

Pasta carbonara – en herlig pastarett som er inspirert av spaghetti carbonara. Denne pasta carbonara er altså litt annerledes enn den tradisjonelle oppskriften.

Pizzadeig – herlig og klassisk italiensk pizza. Lag en sunnere variant av pizzadeigen med fullkornsmel

Ravioli – er nydelige pastaputer som du kan fylle med det du måtte ønske. Ravioli er en italiensk klassiker som kan serveres til store og små til middag eller lunsj.

Risotto – en herlig italiensk rett med ris. Lag kremet og varmende risotto som forrett, siderett eller hovedrett

Salsa verde – en herlig italiensk saus. Lag salsa verde som tilbehør til det meste for en ekstra og spennende smak.

Saltimbocca – en kjøttrett der kalvekjøtt rulles sammen med skinke og stekes. Saltimbocca koker videre inn med hvitvin for en herlig smak.

Spaghetti bolognese – er en luksusrett – ihvertfall om du lager retten etter denne oppskriften. Spaghetti bolognese er en rett med pasta og kjøttsaus laget på italiensk vis.

Spaghetti carbonara – en populær italiensk pastarett. Det smaker helt fantastisk og er både rask og enkel å lage.

Tiramisu – en italiensk kake som rett og slett betyr «oppmuntre meg». Tiramisu er derfor selvfølgelig en skjønn kake. Tiramisu er en herlig kombinasjon av myke kjeks dyppet i kaffe lagt i lag med en krem med italiensk kremost under et tynt lag med kakaopulver.

Vitello Tonnato – en skikkelig herlig rett med kalvekjøtt og tunfisk. Vitello tonnato betyr rett og slett kalv og tunfisk av navnet, og er jo dermed en god beskrivelse av retten.

Print Friendly, PDF & Email