Rask frokost

Hvem har vel ikke prøvd å ha dårlig tid om morgenen? Det tror jeg de fleste har en eller annen gang – og noen flere ganger enn andre. Dårlig tid går dermed ofte utover at man ikke får spist frokost, som er det måltidet mange forskere påstår som det viktigste. Dermed finner du her litt inspirasjon til en raskere frokost som gjør morgenkvisten litt mindre stressende – og du rekker å spise frokost. 

Chiapudding

Chiapudding – skikkelig sunn og næringsrik frokost. Chiafrø skal stå lenge, men kan lages dagen i forveien slik at du har klar og ferdig frokost til dagen etter.

Eggerøre

Eggerøre – server med godt brød og tilbehør som pølser, bacon, avokado, laks, eller det du måtte øsnke, så får man ikke bedre frokost. Dekk bordet, server godt eggerøre med tilehør og få en herlig start på dagen.

Havregrøt

Havregrøt – god og næringsrik frokost som holder deg mett lenge. Lag enkelt og raskt havregrøt til hele familien.

Speilegg

Speilegg – smaker best med nybakt brød etter min mening, men kan fint spises alene med bacon, laks, avokado eller liknende. Speilegg er et av de raskeste frokostene du kan lage, men som likevel smaker kjempegodt.

Tunfisksalat

Tunfisksalat – passer perfekt som pålegg i rundstykker eller i mellom godt brød. Tunfisksalat er også raskt og lett å lage.

Print Friendly, PDF & Email