Friske smaker

 

Når du skal kose deg, men ønsker en litt friskere smaker enn tung sjokolade eller hvetebakst er disse forslagene til å hjelpe deg. Enten om du vil ha friske smaker av frukt eller om du leter etter noe du kan servere etter ett litt tyngre måltid. 

Appelsin

Appelsin – frisk smak med masse vitaminer. 

Banan

Banan – kan du bruker til så mye forskjellig. Bruk banan i bakst, til sjokolade eller som snacks. 

Epler

Epler – epler er kjempegodt å bare spise i seg selv, men egner seg også godt som et frist tilskudd i salater, bakst eller til is. 

Panna Cotta

Panna Cotta – Panna Cotta er italiensk for «kokt fløte». Panna Cotta er en dessert laget av kremfløte som varmes opp med gelatin og stivner til en herlig og kremet mos.

Råkrem

Råkrem – er en frisk og deilig dessert eller mellommåltid. Server råkrem med det du måtte ønske av friske bær og frukt, gjerne med litt sjokolade eller granola på toppen.

Print Friendly, PDF & Email