Vegetariske retter

Chili sin carne – en herlig variant av den kjente chiligryten, chili sin carne

Eggerøre – kan serveres til alle måltider. Server eggerøre med brød og pålegg til frokost eller kveldsmat, med bønner til middag eller til koldtbord med deilig avokado.

Gresskarsuppe – en herlig grunnoppskrift på gresskarsuppe som du enkelt kan variere og endre slik du vil ha den. Herlig med gresskarkjerner eller kruttonger og brød til.

Kikertsalat – En herlig og enkel kikertsalat. Kikerter er en utrolig god proteinkilde, som hovedingrediens i denne salaten

Kålsalat – bør du prøve om du vil ha noe frisk, sunt og godt. Kålsalat passer til tilbehør eller hovedrett alt etter eget ønske.

Linsesuppe – en mettende og varmende suppe for vegetarianere. Lag denne herlige og proteinrike linsesuppen på under 20 minutter

Pakora – oppskrift på en smakfull snack fra India. Pakora er sprøe frityrkokte baller med masse smak

Pitabrød – lag enkle og mer smakfulle pitabrød selv. Fyll pitabrødene med hva du ønsker

Pogaca – herlig fylt bakst er pogaca. Lag disse pogaca med poteter istedet for et mettende måltid

Ratatouille – en herlig fransk pannerett. Lag ratatouille av ferske grønnsaker i en og samme stekepanne

Risotto – en herlig gryte der ris kokes med vin, buljong og smør til en kremet konsistens. Denne risottoen lages med herlig ost, sopp og løk til en herlig rett.

Rødbeteburgere – herlige vegetariske burgere med rødbete. Server rødbeteburger med brød, stekte grønnsaker, saus og/eller en deilig salat. Bare fantasien setter grenser for hvordan du serverer rødbeteburgere.

Samosa – er en indisk forrett eller buffet-rett. En filodeig formet i en trekant og tradisjonelt fylt med en grønnsaksblanding av potet, erter og krydder.

Shakshuka – er en herlig og krydret eggerett i en tomatsaus. En skikkelig god og varmende rett som kan nytes hele dagen. Server shakshuka gjerne med noen skiver brød.

Spinatlasagne – en spinatlasagne der jeg erstatter kjøttet med spinat. En vegetarisk spinatlasagne som er både lettere og sunnere enn alminnelig lasagne

Spinatsalat – en herlig og sunn spinatsalat. Her tilbereder jeg spinatsalaten med sommerlige smaker

Tomatsaus – prøv denne deilige tomatsausen som tilbehør eller hovedrett. Tomatsaus passer til overranskende mye, bare prøv det selv.

Tostada – nydelige smaker fra det spanske kjøkken. Tosatada kan lages med kikerter eller bønner og smaker fantastisk.

 

Print Friendly, PDF & Email