Indiske retter

Her finner du oppskrifter på våre indiske retter

Biryani – den herlige klassiske indiske sterke og velsmakende risretten biryani

Butter Chicken – den herlige Butter Chicken har blitt økende populær her i Norge, og det ikke uten grunn. Prøv denne oppskriften for din egen hjemmelagde utgave.

Karrisaus – oppskrift på karrisaus. En karrisaus kan variere i smak og sterkhetsgrad helt avhengig av type og mengde karrikrydder som blir brukt

Kylling korma – den herlige retten der kylling braseres i gryte, korma

Naanbrød – skikkelig indisk brød som er et klassisk tilbehør til mange retter. Krydre naanbrødet med krydder tilpasset til hovedretten for en herlig smakskombinasjon

Paratha – oppskirft på en av flere indiske flattbrød. Paratha er enkle og med mange bruksområder.

Raita – et herlig og syrlig tilbehør til indiske retter. Raita kan lages på mange måter, og nytes i både kraftig og mildere form

Samosa – en herlig forrett eller siderett. Samosa er en trekantet filodeigbit som gjerne fylles med rester eller en tradisjonell potet, ert og krydderblanding.

Tikka masala – en herlig gryterett med kylling. Det er uenigheter om hvor tikka masala kommer fra, men den inneholder indiske krydder og har et indisk navn. Tikka masala er ofte kylling som legges i en herlig og sterk tomatbasert saus.

Print Friendly, PDF & Email