Gode retter til buffet

Gode retter til buffet er en side der vi har samlet en rekke gode oppskrifter du kan ta med til et koldtbord, venninnekveld eller om du skal servere mange småretter i et selskap. Gode retter til buffet trenger ikke nødvendigvis å være til buffet, men det kan også være småretter du kan servere til forrett eller liknende. 

Chili cheese tops

Chili cheese tops – hva er vel bedre en noen skikkelig godsaker ved koldtbordet? Chili cheese tops er godt, men hjemmelagde er naturligvis best.

Eggerøre

Eggerøre – kan serveres varmt eller kaldt, så det passer perfekt å ta med eggerøre til koldtbordet. Tilbred eggerøre hjemme og server det når du kommer til selskapet eller server gjestene rykende, fersk eggerøre.

Falafel

Falafel – imponer og ta med falafel til koldtbordet. Falafel er en oppkommene vegansk matrett som maker himmelsk.

Fiskekaker

Fiskekaker med tunfisk – er et godt og sunt bidrag til en buffet. Fiskekaker innolder mange gode næringsstoffer og smaker deilig.

Gresk salat

Gresk salat – er et friskt tilskudd til koldtbordet. Stas opp gresk salat med tzatziki eller annen dressing og godt brød.

Gulrotsalat

Gulrotsalat – er et deilig og friskt tilskudd til et koldtbord. Ikke minst er gulrotsalat sunt, godt og enkelt å lage.

Hvitkålsalat

Hvitkålsalat – er et perfekt tilskudd til koldtbordet! Hvitkålsalat smaker friskt og godt, samtidig som det inneholer livsnødvendige vitaminer og mineraler. Dersom du ønsker noe raskt, billig og godt, så lag hvitkålsalat.

Hvitkålsalat

Hvitløksbrød – er noe av det beste jeg får servert dersom jeg er på venninnekveld, i selskap eller til middag i mitt eget hus. Hvitløksbrød passer perfekt å ta med til et koldtbord og det faller i smak hos både store og små. 

Kokt skinke

Kokt skinke – er perfekt til buffet! Kokt skinke kan nemlig kombineres med både kald og varm mat.

Kyllingpai

Kyllingpai – er like god kald som varm. Kyllingpai er en rett du kan lage i forveien og imponere med i de fleste selskap.

Lun potetsalat

Lun potetsalat – passer perfekt å sette på buffetbordet. Lun potetsalat er spesielt godt til pølser og grillmat.

Mangosalat

Mangosalat – er sunt og enkelt å lage. På 10 minutter har du den perfekte mangosalat som passer til det meste og dermed er perfekt til buffet.

Pannebrød

Pannebrød – passer perfekt til buffet eller koldtbord! Prøv disse pannebrød på 10 minutter og du imponerer med hjemmelagd bakst.

Paideig

Paideig – passer pefekt om du vil imponere, men gjøre det så enkelt som mulig for deg selv. Paideig – oppskriften kan brukes til å lage små eller store pai og fyll deretter med hva som er ønskelig.

Pulled pork burger

Pulled pork burger – ser utrolig deilig ut og det smaker de også. Pulled pork burger passer perfekt til buffet om du lager de litt mindre og du kommer til å imponere alle som kommer – både store og små!

Quiche

Quiche – er perfekt om du skal medbringe en rett til et koldtbord. I quiche kan du velge og vrake mellom alle ingredienser du måtte ønske, eller du kan velge den originale quiche Lorraine med bacon.

Tapas

Tapas – er mange ulike småretter som kan serveres til både stort og smått. Lag tapas som du selv ønsker med noen gode, smaksrike, middelhavsinspirerte tips på denne siden.

Print Friendly, PDF & Email