Gode retter til buffet

Eggerøre – kan serveres varmt eller kaldt, så det passer perfekt å ta med eggerøre til koldtbordet. Tilbred eggerøre hjemme og server det når du kommer til selskapet eller server gjestene rykende, fersk eggerøre.

Fiskekaker med tunfisk – er et godt og sunt bidrag til en buffet. Fiskekaker innolder mange gode næringsstoffer og smaker deilig.

Hvitkålsalat – er et perfekt tilskudd til koldtbordet! Hvitkålsalat smaker friskt og godt, samtidig som det inneholer livsnødvendige vitaminer og mineraler. Dersom du ønsker noe raskt, billig og godt, så lag hvitkålsalat.

Paideig – passer pefekt om du vil imponere, men gjøre det så enkelt som mulig for deg selv. Paideig – oppskriften kan brukes til å lage små eller store pai og fyll deretter med hva som er ønskelig.

Pulled pork burger – ser utrolig deilig ut og det smaker de også. Pulled pork burger passer perfekt til buffet om du lager de litt mindre og du kommer til å imponere alle som kommer – både store og små!

Quiche – er perfekt om du skal medbringe en rett til et koldtbord. I quiche kan du velge og vrake mellom alle ingredienser du måtte ønske, eller du kan velge den originale quiche Lorraine med bacon.

Tapas – er mange ulike småretter som kan serveres til både stort og smått. Lag tapas som du selv ønsker med noen gode, smaksrike, middelhavsinspirerte tips på denne siden.

Print Friendly, PDF & Email