Matpakketips

Matpakke er jo et norskt fenomen og det er jo også veldig vanlig. Matpakker er derimot ikke alltid like gøy å lage. Vi har derfor smalet noen tips til hvordan du kan gjøre matpakken litt mer spennende, enklere og bedre. 

Quiche

Quiche – er perfekt til matpakken fordi den smaker best kald. Dersom du har rester fra middagen eller ønsker å lage en deilig matpakke for flere dager i forveien – så følg denne quiche oppskriften.

Pannebrød

Pannebrød – ta med pannebrød i matpakken med pålegg eller som snacks. Matpakke med pannebrød på 10 minutter får du oppskriften på her.

Pop tarts

Pop tarts – passer til å ta med i matpakken om du vil ha litt ekstra luksus. Fyll dine pop tarts med det du vil enten om det er søtt til dessert eller med pålegg for å få litt mer mat i.

Rugbrød

Rugbrød – passer perfekt til matpakken fordi det er mer kompakt enn annet brød. Ta på favorittpålegget ditt, så er rugbrød i matpakken enkelt og godt.

Spinatpai

Spinatpai – er velegnet til å spise varm og kaldt. Spinatpai kan enkelt medbringes som et godt matpakkealternativ.

Øllebrød

Øllebrød – kan også tas med i matpakken. Ta øllebrød i en boks og vips, så har du matpakke – du kan enten spise den kald eller varme den i mikrobølgeovnen.

Vi anbefaler:

Hvis du mangler lunsjbokser og drikkeflasker, anbefaler vi Med24, som har det beste utvalget! Se alle matboksene deres her! Du kan også se deres sunne mat her!

 

Print Friendly, PDF & Email