Punsjboller

Punsjboller

Punsjboller – før i tiden kjørte slaktere, bakere, melkemenn, ostemenn og eplemenn rundt og solgte deres varer ved dørene, men ingen isbil, som er den eneste som kommer i dag. Når bakeren eller slakteren kom fikk man kanskje en rød pølse eller en trestamme.  Den...
Pulled pork burger

Pulled pork burger

Pulled pork burger – Pulled pork er vel den mest møre og saftige måten å få svinekjøtt servert på. Pulled pork burger kan nesten tygges uten en eneste tann i munnen. Pulled pork heter pulled pork fordi kjøttet er så mørt at det blir trukket (pulled) fra...
Indrefilet av svin

Indrefilet av svin

Indrefilet av svin – er et stykke mørt og godt kjøtt. Du kan spise den stekt, fyllt eller innbakt. Som hel eller i skiver. Du kan også hakke kjøttet som en deig om du skal fylle kalkunen til Thanksgiving eller jul – du kan også lage pulled pork! Så...
Pinnebrød

Pinnebrød

Pinnebrød – er så hyggelig å bake! Det er ikke fordi pinnebrød er en kulinarisk opplevelse – det smaker godt selv om det ikke er gourmet mat – men det er hele opplevelsen og tradisjonen rundt hvordan det tilberedes som er det beste. Pinnebrød blir...