Tilbehør

Eggerøre – passer perfekt som tilbehør til enhver anledning der du serverer småretter. Eggerøre serveres varm så godt som kald og kan gi litt ekstra luksus til hverdagen på bare 6 minutter.

Ertepure – passer perfekt som tilbehør. Ertepure kan brukes som smørepålegg til brødskiva, til middagen eller som dipp til for eksempel kjeks.

Gulrotsalat – er et perfekt tilbehør til enhver middag eller koldtbord. Gulrotsalat tar bare 10 minutter å lage og er både sunt og godt.

Hvitkålsalat – passer perfekt som tilbehør til ethvert måltid. Hvitkålsalat er friskt og godt, og enkelt å lage. Dersom man ønsker en ekstra iøynefallende hvitkålsalat, kan man tilsette epler eller rødkål.

Hvitløksbrød – er det perfekte tilbehøret til nesten alle middager. Server hvitløksbrød som forrett eller som tilbehør til pastaen, lasagnen eller gryteretten.

Lun potetsalat – kan serveres som tilbehør til nesten alle retter. Server lun potetsalat til pølser, grillmat, middag, fest eller til koldtbordet.

Pakora – en eksotisk snack eller tilbehør av grønnsaker. Pakora består av frityrkokte grønnsaksballer med gode krydder og masse smak.

Pannebrød – tar kun 10 minutter å lage og kan serveres som tilbehør til nesten alle retter. Pannebrød smaker også deilig som snacks eller mellommåltid, så lag litt ekstra når du først er i gang.

Peppersaus – er perfekt til det meste kjøtt og er enkelt å lage. På 15 minutter kan du lage peppersaus som er kjempegodt.

Pommes frites – pommes frites er et godt tilbehør til mange forskjellige retter. Prøv deg på hjemmelagde pommes frites nesten gang for den beste smaken

Potetgrateng – er et fantastisk godt tilbehør det de fleste varme retter. Du kan også ta med potetgrateng til koldtbordet eller linkende da det passer til nesten alt.

Tapas – er småretter som du kan alene servere som hovedrett, forrett eller som tilbehør til andre måltider. Server for eksempel tapas – retten brød med tomat ved siden av en salat eller en pastarett.