Noen ganger er det greit å late som om du er en annen enn den du virkelig er. Det er ikke så veldig lett i dagens samfunn med sosiale medier og alt det som gjør det lett å bli identifisert. Meldinger, uansett hvilken app man bruker, kan bli identifisert, så hva skal man gjøre? Vel, man kan for eksempel bruke Anonymsms for å sende anonym SMS!

Det kan være flere forskjellige grunner til at man velger å gjøre det. Kanskje bare for å ha det litt gøy, være romantisk på en eller annen måte, eller lignende. Man kan også for eksempel bruke tjenesten til å bestille pizza til noen, som en spøk, og ikke bli identifisert! Det er kanskje ikke moralsk riktig, men gøy er det, og du kan ikke bli tatt! Høres det ut som noe for deg, ta gjerne en titt på lenken for å se hvordan det fungerer. Faktisk er det mange flere alternativ der enn du kanskje tror, blant annet kan du sende melding over hele verden. På selve siden vi har lenket til finner du all informasjon du behøver, inkludert hvordan du bruker tjenesten, og hvor mye det koster.

Vi skal ikke fortelle deg om hvorfor du eventuelt behøver å sende en sms anonymt, men det er i det minste greit å vite at det fortsatt finnes. Det var noe som var populært for noen år siden, før vi fikk alle disse tjenestene som ga oss mulighet til direkte meldinger. Det er for øvrig en trygg og sikker tjeneste å bruke, og en som du sannsynligvis også kommer til å like, og ha det gøy med. Noe som tross alt er mye av poenget med denne tjenesten og hvorfor den i utgangspunktet eksisterer.

Så ta en titt, vær litt kreativ, og ha det gøy i samme slengen. Hvorfor ikke ha det gøy?

Print Friendly, PDF & Email