Bruker du briller? I så fall, er du fornøyd med paret du har? briller kan utgjøre en stor forskjell i utseendet ditt og hva du føler om deg selv. Det er viktig å velge de riktige brillene for ansiktsform og livsstil. I denne omfattende guiden vil vi diskutere de forskjellige typene briller som er tilgjengelige og hva du skal se etter når du kjøper.

 

Finne formen

Briller kommer i alle former og størrelser. Den viktigste faktoren å vurdere når du velger briller er ansiktsformen din. Det er fire hoved ansiktsformer: oval, rund, firkantet og hjerteformet. Ovale ansikter anses å være den «ideelle» formen fordi de er symmetriske med en hake som er litt smalere enn pannen. Hvis du har et ovalt ansikt, kan du stort sett bruke hvilken som helst stil på briller! Runde ansikter er også symmetriske, men de har mykere egenskaper med fyldigere kinn. De beste brillene for runde ansikter er de som legger til definisjon og får ansiktet til å se lengre ut. Firkantede ansikter har sterke kjevelinjer og vinkelfunksjoner. De beste brillene for firkantede ansikter er de som myker funksjonene og legger til litt rundhet. Hjerteformede ansikter er preget av en smal hake og panne med bredere kinnben. De beste brillene for hjerteformede ansikter er de som balanserer ansiktet ved å legge bredde til hakeområdet.

 

Sjekke ut forskjellige stiler

Når du har bestemt ansiktsformen din, kan du begynne å se på forskjellige briller. Det er mange å velge mellom, men de mest populære stilene er flyger, kattøye, rektangulær og rund. Aviator briller er preget av deres metallrammer og dråpeformede linser. De brukes vanligvis av piloter (derav navnet), men har blitt en populær stil for hverdagsbruk. Kattøyebriller defineres av deres oppsveisede rammer, som ligner formen på kattens øye. De er et populært valg for kvinner fordi de legger til litt glamour til ethvert antrekk. Rektangulære briller er, som du kanskje har gjettet, preget av deres rektangulære linser og rammer. De er en klassisk stil som ser bra ut på alle. Runde briller er igjen definert av deres form – runde linser og rammer. De har en retro følelse og blir stadig mer populære. Klikk her hvis du vil bla gjennom noen gode alternativer.

 

Nå som du vet hvordan du finner de riktige brillene, kan du kjøpe noen til deg selv og ta stilen din til neste nivå!

Print Friendly, PDF & Email