Ønsker du å prøve noe av den mest eksklusive og deilige maten som finnes? Det finnes mat til enorme summer, men som er blitt svært populær gjennom folk som viser fram maten på sosiale medier. Wagyu fra Japan er et kjøttstykke med høyt intramuskulært fett og regnes derfor som det beste og møreste kjøttet som finnes.

Når du først kjøper deg dyr luksusmat, kan det også være greit med noe underholdning. Finn deg en koselig film å se med kjæresten. Dersom du ønsker å spille noe, kan du alltid slå deg ned med et spill på PlayStation eller så har norgebetting.com de beste sports betting nettsider.

Prøv wagyu biff fra Japan

Wagyu er en type storfekjøtt med opprinnelse fra Japan. Den er kjent for sitt høye innhold av intramuskulært fett, noe som gjør det ekstremt mørt og smakfullt. Kjøttet kan koste tusenvis av kroner per kilo, men alle som har prøvd det, sier at det er verdt prisen.

Smaken på kjøttet er beskrevet til å være ekstra saftig. Fettet som er i kjøttet vil smelte som smør på tungen din og gi deg en helt unik opplevelse, ulikt noe annet du har smakt før.

Forsøk sort trøffel

Trøfler er kjent som en gourmetsopp, og er en av de dyreste matvarene i verden. De er svært vanskelig å finne da de vokser gjemt under bakken. Det finnes mange ulike trøfler som alle har ulike priser, men den mest kjente er definitivt sort trøffel.

Sorte trøfler har en mildere smak, med jordaktige smakstoner. Det er sannelig en helt unik smaksopplevelse. Prøv å skjær skiver over en utsøkt italiensk pasta, laget med olivenolje og favorittosten din. Eller eksperimenter på favorittburgeroppskriften din og dryss over noen trøfler inni burgeren.

Romantisk aften med hummer

Lyst å overraske daten din med et romantisk måltid. Hummer er en eksklusiv sjømatsrett som passer utmerket til en spesiell aften. En afrodisiaka som både imponerer og tilfredsstiller smaksløkene. Server med noe deilig smør og nyt det sammen med din favoritt tilbehør. Hummer kan derimot også nytes med lite tilbehør og ganske som det er.

Er du kanskje litt mer gira på hvordan de spiser hummer i USA? Prøv å lage et hummersmørbrød. Det er enkelt å lage, og du trenger bare hummer, brød, smør og majones. Kombiner hummeren med ditt favorittsmør og ha det i brød med majones. Det er kanskje ikke like romantisk som beskrevet ovenfor, men passer kanskje perfekt til en litt mer uformell date.

Print Friendly, PDF & Email