Annonse

Det er mange som har en matblogg og som kanskje kunne tenke seg å slå gjennom litt mer internasjonalt og dele kunnskap og innhold med internasjonale lesere. Det er jo bare dessverre ikke sånn at alle som har en matblogg kan mange språk og har mulighet for å oversette bloggen sin selv. Derfor finnes det heldigvis løsninger som gjør at man kan få ordnet dette.

Fordeler med å blogge internasjonalt

Mat er jo et slags internasjonalt språk i seg selv, men det er ikke sånn at alle kan engelsk, så selv hvis man blogger på engelsk for å nå et bredt publikum, så kan det være at man ikke når alle man kan og burde. Det er for eksempel en stor del av tyskere, franskmenn og italienere som ikke kan mye engelsk eller nok til å kunne lese og forstå budskapet ditt på en tilstrekkelig måte.

Hvis du vil få oversatt matbloggen din til tysk for å nå et større og mye mer internasjonalt publikum kan du finne en norsk tysk oversetter. Det er mange muligheter for å gjøre bloggen din enda bedre, og det er mye bedre å få oversatt bloggen sin profesjonelt i stedet for å kjøre den gjennom Google Translate. Det er faktisk utrolig viktig å ha et godt språk når du kommuniserer på nettet, det handler først og fremst om troverdighet.

Øk troverdigheten med godt språk

Det er ikke bare språket som gjør at man kan nå flere mennesker. Språk har veldig mye å si for troverdigheten til siden din. Det er mange som fokuserer mye på dette, bevisst og ubevisst, når de bedømmer om en side er troverdig eller ikke. Dette gjelder også når det kommer til korrektur. Det er faktisk også mulig å få en korrekturleser til å gå gjennom siden din grundig og sørge for at du formidler det budskapet du tror du gjør, på en troverdig måte. Lesere kjenner ikke nødvendigvis deg personlig, og derfor er det helt relevant å kommunisere så godt som mulig på skrift, for å nå gjennom til leseren. Uansett språk.

Det å få oversatt noe profesjonelt for å nå ut til et større publikum er alfa og omega hvis du gjerne vil at matbloggen din skal slå gjennom internasjonalt. Mange som blogger om mat er opptatt av andre matkulturer, og det å formidle dette til et større publikum på deres eget morsmål, kan gi mange gode fordeler og forbedre relasjonen mellom deg som blogger og leseren betraktelig.

Print Friendly, PDF & Email