Er du her på vår side så er det sannsynlig at du liker mat, og det er bra, for mat er lidenskap! Det er så mye spennende som finnes rundt om i verden som man kan oppdage og utforske. Og det ideelle er jo kanskje å kombinere det med trening, enten hjemme eller i et treningsstudio. Det kan du faktisk få veldig mye ut av, om du gjør det riktig, og du trenger ikke å ha alle maskinene som finnes på treningsstudioet heller, for eksempel kan en benkpress, kettlebell eller lignende være nok.

Det avhenger naturligvis på hva du er ute etter å oppnå, hvilke deler av kroppen som du føler trenger mest oppmerksomhet. Det beste er kanskje å trene hele kroppen, om du kan, men det er kanskje noe som du ikke har like mye tid for. Det viktigste er uansett at når du begynner med treningen, at du kombinerer det med god og sunn mat. Da får du nemlig det meste ut av både treningen, men også ut av maten som du faktisk spiser. Det er ikke noe man bør undervurdere, og det er mange guider man kan følge, og mange mennesker som kan hjelpe deg.

Når det kommer til selve maten, så har du naturligvis kommet til riktig sted, så er det jo også i visse tilfeller greit å unne seg selv noe skikkelig godt. Cheat days er noe som er populært blant folk som trener mye, fordi man er nødt til å komme seg vekk litt fra treningen, spesielt om man holder et strengt regime.

Og er det sånn at du for eksempel vil kjøpe kettlebells så kan du gjøre det via lenken vi har lagt til. Da kan du kanskje starte med de letteste, for så å øke mengden etter hvert som du blir sterkere? Det er i hvert fall starten på en plan!

Print Friendly, PDF & Email