Foto: Shutterstock.com

Nå for tiden finnes det ulike typer av slankeoperasjoner, og noen av disse er minimalt invasive kirurgier . Moderne kirurgiske behandlinger, slik som mini gastrisk bypass, medfører ikke nødvendigvis store arr – les videre om den nye tilnærmingen til kirurgisk vekttap!

Hva skjer på operasjonsbordet?

Kirurgen, under operasjonen:

  • oppnår tilgang til magesekken gjennom 5 små innsnitt i bukhuleveggen;
  • trekker tilbake posisjonen til leveren, slik at den ikke skades under behandlingen;
  • skiller magesekken i en større og mindre del, med den mindre delen allerede tilknyttet til spiserøret;
  • forbinder tynntarmen til magesekken med et kirurgisk inngrep, og omgår omtrent 1 til 2 meter av tarmen;
  • kontrollerer arbeidet, fjerner instrumentene og lukker innsnittene.

 

Foto: Shutterstock.com

Til forskjell fra tradisjonell kirurgi, så krever ikke mini bypass at man skjærer i tynntarmen; enda bedre er det at mesteparten av magesekken forblir aktiv og fungerende, den er bare ikke i bruk lengre. Denne tilnærmingen til kirurgi har mindre fysisk påvirkning og medfører færre komplikasjoner.

Helbredelsesprosessen avhenger selvsagt av pasientens deltagelse og engasjement – etter operasjonen burde du tilslutte deg en sunn livsstil, trene og mosjonere mye, samt endre din tenkemåte omkring spising.

Slankeoperasjon til halve prisen

Det er ikke bare i hjemlandet ditt du kan gjennomgå en mini gastrisk bypass-operasjon. Det er faktisk svært vanlig at mennesker fra Nord- og Vest-Europa søker denne typen medisinsk behandling utenlands, hvor private medisinske behandlinger kommer til mer overkommelige og rimelige priser. En slik destinasjon for slankeoperasjoner er Latvia – klinikken til Overvekts Operasjoner i Riga tilbyr det nyeste innen teknologi og medisinsk behandling av høyeste kvalitet 24/7.

Det er aldri lett å frivillig velge kirurgi og det er ingen hastverk – ta din tid og besøk Overvekts Operasjoner sin nettside for nærmere informasjon. Klinikkens pasientkoordinator vil gladelig hjelpe deg!

Print Friendly, PDF & Email