Annonce

Smilet er det beste tilbehøret man kan bruke, sier de. For dem som er usikker på smilet sitt og tannstillingen, så er det ikke sikkert at dette utsagnet passer like godt. Å ha en skjev tannstilling kan påvirke selvtilliten negativt og det er ikke alltid så lett å vite hva man skal gjøre med det.

 

Mange tenker at man ikke kan gjøre noe med det med mindre man vil ha tannregulering i voksen alder. Det mange ikke tenker på er at tannregulering i dag ikke lenger bare er togskinnene vi kjenner igjen fra barndommen. Nå kan du også få en usynlig tannregulering som ikke synes. Denne tannreguleringen gjør at også voksne som ikke ønsker at tannreguleringen skal synes, også kan bruke tannregulering.

 

Vis frem ditt beste smil

Alle fortjener et prisvinnende smil! Vi har derfor laget en ærlig guide til tannregulering som ikke synes, slik at du kan vurdere om dette kan være løsningen for deg. For selv om vi har skoletannpleie og vår vanlige tannlege så er det ikke sikkert at de kan komme med de beste tilbudene for akkurat deg. Noen tannleger kaller nemlig skjeve tenner uten feil bitt for en «kosmetisk rettelse» og de vil derfor ikke gjøre noe mer med det. Om du gir opp allerede her så kan du bli forhindret i å få det smilet du virkelig fortjener.

 

En usynlig tannregulering gjør også at du kan få en sunnere tannhelse. Om tennene dine ligger over hverandre eller ikke står rett så er det for det første vanskeligere å få pusset mellom tennene, og for det andre er det ikke sunt for tennene å stå i feil posisjon når du for eksempel spiser mat. Den usynlige tannreguleringen kan gjøre denne jobben for deg – helt uten at det synes. Tannreguleringen kan også enkelt tas av og på slik at du kan pusse tenner godt og spise uten reguleringen på.

 

Dette er et stort valg og det er derfor ikke så lett å vite om dette er noe som vil være verdt det for akkurat deg. Derfor tilbyr de beste tannklinikkene en gratis forundersøkelse. På denne konsultasjonen vil tannlegen fortelle deg hva de vil klare å gjennomføre, hvor lang tid det vil ta og akkurat hvor mye det vil koste. Ofte vil du også kunne se et simulert før og etter bilde slik at du virkelig kan vurdere om dette er den perfekte løsningen for deg eller ikke. Velkommen til universet vårt om tannregulering: All About Smile!

Print Friendly, PDF & Email