Som sjef kommer det ofte tider der man skal gi gaver til de ansatte. Det kan være i forbindelse med jul, bursdag, ny ansettelse, eller andre ting som er verdt litt ekstra oppmerksomhet. Det er ikke alltid like lett å finne slike gaver, fordi man gjerne ønsker å gi noe som personen blir glad for, og som kan brukes i lang tid fremover.  

Nyttige gaver

Klassiske gaver som blomster, fruktkurver eller en flaske vin er litt brukt opp. De er selvsagt hyggelige å få, men det er veldig forutsigbart. Hvis man vil gi noe som er mer spennende så kan man ta en titt i sunnhetsavdelingen. Godt kjøkkenutstyr av god kvalitet er noe alle blir glade for, enten om det står til pynt, eller blir brukt hver dag. Det er dessuten alltid en god ide å gi dine ansatte sunne vaner, og muligheten til å lage frisk og god mat.

Axon profil selger en rekke spennende varer i kjøkken- og helseavdelingen, og du kan ha logoen din på produktet, slik at du også sprer ordet om firmaet ditt. Dette er en hyggelig gave som de ansatte kan bruke hjemme, og som er et godt minne fra jobben, eller anledningen som feires. Du kan for eksempel gi en fin fjøl, salt- og pepperbørser eller bambussugerør som er snille mot miljøet.

Universale gaver

En av grunnene til at slike gaver er så gode, er at de er universale. Det er noe alle kan få bruk for, og i god kvalitet så blir de verdsatt av de fleste. Det er et godt alternativ til vin, for eksempel, ettersom man ikke vet om alle drikker alkohol. I tillegg så passer det til alles interesser og preferanser, å lage mat skal man jo uansett. For å ta gaven et stykke videre kan man jo ta med de ansatte på kokkekurs som teambuilding, eller oppfordre til hyggelige middager. Det er med andre ord mye som kan gjøres ut av slike gaver, og det kan til syvende og sist bidra til bedre arbeidsmiljø på jobben. Det er vel målet til alle sjefer?

Ulike helse- og kjøkkenvarer fra Axon er den perfekte gaven til deg som ønsker å gi dine kollegaer og ansatte noe litt spesielt, med firmaets logo på. Det finnes et hav av ulike gaver som du også kan spesial designe til ditt team. Da er det aldri noen tvil om hvor du skal kjøpe gaver lengre!

Print Friendly, PDF & Email