Retter med I

Her finner du alle våre retter med I

Indiske retter – Vi har en rekke indiske retter her på siden. Du finner flere herlige gryteretter og tilbehør som stammer fra det indiske kjøkken. Herlige, velsmakende retter med herlige krydder og spennende smaker fra India.

Indrefilet – er et kjøttstykke av det mer lukseriøse slag. Ønsker du å servere noe til middag eller selskap som smaker deilig og imponerer, men ikke tar så lang tid å lage så prøv denne oppskriften på indrefilet i ovn.

Indrefilet av svin – passer perfekt til helgemiddag eller til selskap. Indrefilet av svin smaker helt fantastisk og det tar kun 1 time å lage.

Ingefærshots – Oppskrift på hjemmelagde ingefærshots. Herlige og helsebringende ingefærshots som kan varieres på mange måter.

Irish stew – er en irsk gryterett. Irish stew smaker nydelig av mørt kjøtt, poteter og grønnsaker.

Iskake – er en deilig frisk dessert etter et middagsmåltid. Iskake er ikke spesielt krevende å lage, men krever litt tid, men det er det verdt.

Italienske kjøttboller – er kjempegodt og enkelt å lage. På 30 minutter har du lagd de nydeligste italienske kjøttboller som tar deg med ned til Italia.

Italienske retter – vi har en rekke oppskrifter på italienske retter. Det finnes utrolig mange gode retter fra Italia, og mange av dem er meget populære også i Norge. Klikk deg inn for litt inspirasjon.

Print Friendly, PDF & Email