Retter med T

Tabbouleh – en herlig salat fra Midtøsten. Tabbouleh er en herlig og frisk salat som ofte blir regnet som en appetittvekker.

Taco – en herlig variant av taco. lag taco med kjøttsaus neste gang for en herlig variant

Tapas – er småretter som er inspirert av landene rundt middelhavet. Bli fristet av blåskjell, chorizo eller andre smaksrike matopplevelser. Ønsker du litt smak av alt, er tapas perfekt.

Tex-mex retter – finn alle våre tex-mex retter her. Tex-mex er et uttrykk som ble til da meksikanere flyttet til Texas og lagde sine retter tilpasset til det lokale kjøkkenet.

Thaisuppe – Thaisuppe er en herlig og hot suppe.Thaisuppe kan lages i mange varianter, men her lager vi den med kylling, nudler og grønnsaker

Tikka masala – en herlig og sterk gryterett med kylling. Lag tikka masala med en tomatbasert og krydret saus.

Tiramisu – en herlig italiensk dessert. Tiramisu er en herlig luksuskake som tar litt tid å tilberede.

Tomatsalat – en herlig og enkel salat som er en utmerket og frisk tilbehør. Tilføy for eksempel fersk ost, oliven eller pesto for en spennende variant på tomatsalat

Tomatsaus – en herlig saus med tomater. Tomatsausen er en klassisk italiensk oppskrift som har mange alternative bruksmåter.

Tomatsaus – er en undervurdert saus som fortjener å prøves. Neste gang du skal lage middag med saus som tilbehør så prøv vår tomatsaus.

Tomatsuppe – en herlig og hjemmelaget tomatsuppe. Jeg lager en tomatsuppe med biter og sterke smaker.

Tostada – er en spansk herlighet. Prøv lag tostada med mexikanske og spanske smaker.

Tunfisksalat – en herlig hjemmelaget tunfisksalat. Lag en skikkelig god sandwich med en sunn og mettende tunfisksalat

Tyrkiske retter – kommer fra det populære tyrkiske kjøkken som pryder ens øye og smaksløker. Tyrkiske retter inneholder masse gode smaker og mye er morsomt å lage.

Tzatziki – en herlig gresk dip. Tzatziki er en yoghurtbasert saus som er et herlig tilbehør til de fleste retter

Print Friendly, PDF & Email