Retter med H

Hamburger – en herlig og god oppskrift på hjemmelaget hamburger med ost. Det er enkelt å lage sine egne hamburgere, samtidig som du da også kan lage dem akkurat som du ønsker, med gode og sunnere ingredienser uten tilsetningsstoffer

Hamburgerbrød – sunne og alternative hamburgerbrød som smaker fantastisk. Hamburgerbrød er ofte kjapt og enkelt å kjøpe, men disse er enkle å lage, og krever egentlig bare litt tid til heving og steking, som jo er tid du kan bruke til andre ting som du ellers også ville kunnet gjøre om du kjøpte brødene.

Hamburgerrygg – lag herlig og tradisjonell hamburgerrygg, eller prøv deg på et annerledes alternativ. Hamburgerrygg smaker herlig og tradisjonelt

Hasselbackpoteter – herlige bakte poteter. Hasselbackpoteter består av snittede poteter som fylles med smør, og stekes

Hasselbakte poteter – det norske navnet på den svenske potetretten. Snitt poteten og fyll med smør, rasp og ost for herlige hasselbakte poteter

Havrekjeks – herlige og enkle havrekjeks. Lag disse raskt med barna med ingredienser de fleste har liggende

Havregrøt – en herlig og mettende havregrøt. Lages enkelt og raskt i gryten og toppes med sukker, kanel og smør eller frukt

Hel kylling i ovn – lag en hel kylling med masse smak i ovn. Lag en krydderblanding som du legger i skinnet for en herlig saftig og mør kylling med masse smak.

Hjemmelaget is – Herlig oppskrift på hjemmelaget is. Enkelt bland sammen ingrediensene og la denne hjemmelagde isen fullføres i fryseren.

Horn – er perfekt bakst du kan servere til en litt deiligere lunsj eller frokost. Smør dine horn å ta dem med i matpakken, frys dem ned eller spis dem til kveldsmat.

Hummus – en herlig arabisk dip av kikerter, hummus. Humus brukes e.g. som dip til grønnsaker, chips eller brød eller som alternativ til smør under pålegg på brød.

Hveteboller – er fantastisk gode boller som du kan servere barn og voksne til både barneselskap og til fest. Hveteboller kan spises som de er eller pynt dem med alle fantasiens glasurer – gjerne få barna til å lage sin egen eller gjør noe personlig ut av glasuren.

Hvitkålsalat – er et raskt, enkelt og billig tilskudd til alle slags middagsretter. Hvitkålsalat kan brukes som tilbehør eller som hovedrett, alt etter hva du vil tilsette i hvitkålsalaten. Hvitkålsalat er ikke bare godt, men fullt av vitaminer og mineraler – så spis så mye du vil!

Hvitløksbrød – tar bare 15 minutter å lage og det smaker himmelsk. Imponer med hjemmelagde hvitløksbrød neste gang du skal ha selskap.

Hvit saus – Oppskrift på grunnoppskriften til en enkel hvit saus. Hvit saus er en av de franske grunnsausene, og er derfor også basen til en rekke andre sauser.

Hvitløksdressing – oppskriften på en hjemmelaget og enkel hvitløksdressing. Lag en rask hvitløksdressing med rømme, hvitløk, melk og annet krydder.

Høytider – her finner du gode oppskrifter som passer til alle salgs høytidlige anledninger.

Print Friendly, PDF & Email