Retter med F

Her finner du alle våre retter med F

Fajitas – herlige tortillas fylt med strimlet kjøtt og grønnsaker er grundingrediensene i disse herlige fajitasene.

Falafel – er en smaksrik vegansk matrett som er enkel og rask å lage. Vil du ha oppskriften på libanesisk falafel finner du det også her.

Fastelavensboller – her får du en variant av de tradisjonsrike fastelavensboller. Disse fastelavensbollene er fylt med krem og pyntet med melis eller melisglasur

Fattigmann – oppskriften på en av de 7 slagene til jul, fattigmann. Fattigmann er en klassisk nordisk julekake der deigen sløyfes før den kokes i smult.

Fattoush – den herlige libanesiske bondesalaten fattoush. Fattoush er en frisk og næringsrik salat med en herlig dressing og brødkruttonger av flatt- eller pitabrød.

Fennikelsalat – en spennende fennikelsalat. Fennikelsalat med en sprø og karakteristisk smak.

Ferske vårruller – en middag å spise med hyggelig selskap. Lag masse skåler med tilbehør og rispapir slik alle kan lage sine egne ferske vårruller.

Fisk i folie – herlig og saftig torsk som blir stekt i folie. Denne oppskriften på fisk i folie blir servert med en sterk og syrlig salsa og kokosris.

Fiskekaker – Her får du en oppskrift på enkle hjemmelagde fiskekaker. Bruk den fisken du ønsker og varier med ulike krydder for din favoritt oppskrift på fiskekaker

Fiskekaker med tunfisk – er et sunt og enkelt måltid. Spis fiskekaker til middag, lunsj eller ta det med i matpakken din eller barnas.

Fiskeretter – Her finner du alle våre oppskrifter med fisk i.

Fiskesuppe – En oppskrift på fiskesuppe for alle. En rask og enkel variant på fiskesuppe

Flapjacks – En oppskrift på de engelske småkakene flapjack. En skikkelig god og enkel oppskrift på de søte flapjacks.

Flesk og duppe – passer perfekt til familiemiddag eller å invitere gjester til. Flesk og duppe er en norsk tradisjonell matrett som treffer de fleste smaksløker.

Fløtegratinerte poteter – En oppskrift på hjemmelagde fløtegratinerte poteter. Fløtegratinerte er tradisjonelt en god rett til en stek.

Fløtekarameller – tar relativt lang tid å lage da de må stivne, men til gjengjeld tar det ikke lang tid å forberede. Fløtekarameller smaker dessuten helt fantastisk deilig.

Focaccia – oppskrift på herlig italiensk focaccia. Bak en langpanne med focaccia som holder til mange eller middag og herlig matpakke dagen etter

Fondue – Her får du oppskrift på de vanligste fonduer. Til fondue varmer du opp en gryte og serverer med oppkuttede, grønnsaker, kjøtt, frukt eller brød og serverer med stekte poteter og ønskede sauser.

Forrett med laks – en forrett med laks som du kan kan anrette og tilpasse til enhver anledning. Forrett med laks er godt og enkelt å lage, men kan virkelig anrettes fint for elegante anledninger, eller serveres enklere til en enklere middag

Frittata – Oppskrift på en herlig og tradisjonell hjemmelaget frittata. Frittata er en herlig eggeform som minner om omelett, men blir stekt i ovn

Fruktsalat – Oppskrift på en herlig hjemmelaget fruktsalat. Server fruktsakat med ønsket frukt blandet med en herlig hjemmelaget krem.

Fylt paprika – Oppskrift på herlig fylt paprika med kjøttdeig. Fylt paprika lager seg nesten helt selv i ovnen og gir nesten ingen oppvask.

Får i kål – er en kåret til norges nasjonalrett og en rett de fleste bør prøve å lage.  Får i kål er så enkelt som får i kål med godt tilbehør laget med en god omgang omhu og kjærlighet.

Print Friendly, PDF & Email