Retter med C

Her finner du alle våre retter med C

Calzone – Oppskriften på en herlig og enkel innbakt calzone. Calzone kan brukes som en base til å bruke opp rester i kjøleskapet. Hver calzone holder til en person, og kan fylles opp av hver enkelt med det hver og en har lyst på.

Cannelloni – Oppskrift på de herlige italenske fylte pastarørene cannelloni. Disse cannelloniene er fylt med den klassiske kjøtt- og tomatsausen.

Cantuccini – Oppskrift på herlige italienske cantuccini småkaker. Her får du en herlig og frisk oppskrift på cantuccini  med appelsinsmak

Carnitas – Oppskrift på Carnitas, meksikansk langtidskokt mørt kjøtt. Carnitas er nesten som pulled pork, og er fantastisk som fyll i tortillas

Chana masala – den herlige indisk gryteretten chana masala. Chana masala er en vegetarisk rett med kikerter.

Chapati – Oppskrift på det herlige indiske flattbrødet Chapati.  Chapati er luftige brød som er herlig som tilbehør til gryteretter, og kan fungere som skje for mindre oppvask.

Chateaubriand – en fantastisk god og mør fransk svinemørbrad kalt Chateaubriand. En riktig chateaubriand er utrolig saft og mør som enkelt imponerer.

Chiapudding – En sunn og næringsrik frokost med chiapudding. Chiapudding gir en utrolig god metthetsfølelse på grunn av sine egenskaper som “superfood”.

Chili cheese tops – er en deilig snack eller kveldsmat. Chili chesse tops forbindes for de fleste med Mc Donald´s, men som hjemmelagde er det noe helt spesielt.

Chili con carne – En herlig gryterett med chili, kjøtt og bønner, Chili con carne. Chili con carne kan varieres og tilpasses ethvert budsjett

Chili sin carne – En herlig gryterett uten kjøtt, chili sin carne. Chili sin carne er en herlig og varmende gryterett for vegetarianere

Chimichurri – den herlige og sterke kalde sausen chimichurri. Chimichurri kan enkelt tilpasses og varieres etter hvor sterk man ønsker den. Chimichurrien smaker uannsett herlig.

Coleslaw – oppskrift på coleslaw som herlig tilbehør til grillmaten. Coleslaw er en herlig salat som blir best når den får stå å godgjøre seg noen timer.

Coq au vin – oppskrift på den herlige franske gryteretten coq au vin. Coq au vin er en smaksrik rett med kylling som mørnes i en saus med vin i.

Cordon blue – oppskrift på panert kjøtt pakket rundt smeltet ost og skinke, kalt cordon bleu. Cordon bleu er et fransk uttrykk for god mat, og tittelen passer perfekt til denne retten.

Couscoussalat – en herlig oppskrift på en enkel og rask couscoussalat. Couscoussalat er en herlig og god salat som er utmerket som både tilbehør og en rett i seg selv.

Crepes – er franske pannekaker. Crepes fylles med en deilig appelsinsaus og med hjemmelaget is.

Croissant – en oppskrift på hjemmelagde croissanter. Det tar litt tid og arbeid å lage hjemmelagde croissanter, men resultatet blir absolutt ikke skuffende. Hjemmelagde croissanter kan også fylles med alt mulig godt.

Crostini – en oppskrift på italienske crostini. Lag crostini med noe godt brød med noe deilig på og nyt som snacks, forret, tilbehør eller en del av en større buffet.

Culotte – en oppskrift på herlig culottestek. Stek fra storfe som blir herlig og mørt i ovn.

Cupcakes – en oppskrift på klassiske både mørke og lyse cupcakes. Lag selvfølgelig frosting på cupcakene og dekorer med ungene.

Cæsarsalat – oppskrift på herlig variant av den klassiske cæsarsalaten. Denne cæsarsalaten inneholder kylling med en herlig dressing, ost og krutonger.

Print Friendly, PDF & Email