Retter med G

Her finner du alle rettene våre med G

Garam Masala – oppskrift på hjemmelaget garam masala. Garam Masala er en smakfull indisk krydderblanding.

Gateau Marcel – en herlig oppskrift på Gateau Marcel. Gateau Marcel er en skikkelig gourmetkake med skikkelig sjokolademousse i to lag.

Gazpacho – en herlig spansk Gazpacho. Gazpacho som du får her er en kald tomatsuppe til en varm sommerdag.

Gløgg – oppskrift på herlig og hjemmelaget gløgg. Denne gløggen inneholder en enkel og smakfull gløgg-ekstrakt

Gnocchi – herlige baller som minner om pasta. Disse gnocchiene er laget av potetmos som lages til en deig og kokes. Serveres som pasta.

Gratinert potetmos – En oppskrift på herlig og luft gratinert potetmos med sprø skorpe. Å lage gratintert potetmos er en utmerket måte å bruke opp rester av potetmosen

Gresk salat – drar med Hellas inn i kjøkkenet der hjemme. Gresk salat kan spises til forrett eller som tilbehør til en hovedrett.

Gresskarsuppe – Grunnoppskriften på en herlig gresskarsuppe som du enkelt kan variere og endre slik du vil ha den. Gresskarsuppe er godt med bacon, gresskarkjerner eller kruttonger og brød til.

Greske kjøttboller – Her får du en oppskrift på herlige kjøttboller med fetaost og herlig krydder. Server greske kjøttboller med tzatziki og en salat

Gryteretter – Her finner du en liste over mange forskjellige og herlige gryteretter. Gryteretter er raske og enkle samtidig som de enkelt kan varieres, men de krever allikevel litt simre-tid for å virkelig gi en god smak og mørt kjøtt.

Grønnkål – en herlig oppskrift med grønnkål. Grønnkål er en fantastisk sunn grønnsak vi burde spise mye av. Her får du en herlig siderett med grønnkål og potet.

Grønnkålchips – er næringsrikt og godt. Krydr dem godt, vend dem i olje og stek dem i ovnen – så har du perfekt snacks.

Grønnkålsalat – en næringsrik og sunn grønnkålsalat. Grønnkålsalaten er et godt alternativ til andre salater med eplebiter og herlig dressing. Grønnkål har et lavt kalori- og fettinnhold samt mye fiber og vitaminer

Grønnsakssuppe – oppskrift på en enkel grønnsakssuppe. Bruk opp sesongens grønnsaker du har liggende for en sunn grønnsakssuppe hele året.

Guacamole – Her får du oppskrift på en frisk guacamole. Spis avokadosalsa som er et frisk tilbehør til et bredt utvalg av forskjellige retter.

Gulasj – Den herlige ungarske gryteretten gulasj. Langtidskokt kjøtt i en herlig gryte serveres med potetmos.

Gulasjsuppe – en herlig suppe som minner om den ungarnske retten gulasj. La gulasjsuppen simre lenge for en herlig smak.

Gulrotkake – lages naturligvis av gulrøtter og deilig ostekrem. Gulrot smaker kjempegodt i bakst og gulrotkake er en av nydelighetene du bør prøve.

Gulrotrundstykker – Herlige rundstykker med gulrot. Gulrotrundstykkene er skikkelige gode og saftige rundstykker uten smak av gulrot.

Gulrotsalat – er et friskt tilskudd til enten koldtbordet eller middagen. Om du tilsetter proteiner som brød, linser, bønner, egg eller kjøtt passer gulrotsalat godt til en rask lunsj eller middag på 10 minutter.

Gulrotsuppe – Suppe med masse gode ingredienser som er sunn, varm og helsebringende på en kald vinterdag. Gulrotsuppen inneholder både gulrot og appelsin

Grove rundstykker – oppskrift på grove rundstykker med fullkorn og kjerner. Grove rundstykker er grovere rundstykker som smaker herlig.

Grønnkålsuppe – Oppskrift på en herlig suppe med sunn grønnkål. Grønnkålsuppe er perfekt om vinteren og høsten, akkurat når grønnkålen også er i sesong og bør nytes fersk.

Print Friendly, PDF & Email