Retter med G

Her finner du alle rettene våre med G

Garam Masala – oppskrift på hjemmelaget garam masala. Garam Masala er en smakfull indisk krydderblanding.

Gateau Marcel – en herlig oppskrift på Gateau Marcel. Gateau Marcel er en skikkelig gourmetkake med skikkelig sjokolademousse i to lag.

Gazpacho – en herlig spansk Gazpacho. Gazpacho som du får her er en kald tomatsuppe til en varm sommerdag.

Gløgg – oppskrift på herlig og hjemmelaget gløgg. Denne gløggen inneholder en enkel og smakfull gløgg-ekstrakt

Gnocchi – herlige baller som minner om pasta. Disse gnocchiene er laget av potetmos som lages til en deig og kokes. Serveres som pasta.

Gratinert potetmos – En oppskrift på herlig og luft gratinert potetmos med sprø skorpe. Å lage gratintert potetmos er en utmerket måte å bruke opp rester av potetmosen

Gresk salat – drar med Hellas inn i kjøkkenet der hjemme. Gresk salat kan spises til forrett eller som tilbehør til en hovedrett.

Gresskarsuppe – Grunnoppskriften på en herlig gresskarsuppe som du enkelt kan variere og endre slik du vil ha den. Gresskarsuppe er godt med bacon, gresskarkjerner eller kruttonger og brød til.

Greske kjøttboller – Her får du en oppskrift på herlige kjøttboller med fetaost og herlig krydder. Server greske kjøttboller med tzatziki og en salat

Gryteretter – Her finner du en liste over mange forskjellige og herlige gryteretter. Gryteretter er raske og enkle samtidig som de enkelt kan varieres, men de krever allikevel litt simre-tid for å virkelig gi en god smak og mørt kjøtt.

Grønnkål – en herlig oppskrift med grønnkål. Grønnkål er en fantastisk sunn grønnsak vi burde spise mye av. Her får du en herlig siderett med grønnkål og potet.

Grønnkålchips – er næringsrikt og godt. Krydr dem godt, vend dem i olje og stek dem i ovnen – så har du perfekt snacks.

Grønnkålsalat – en næringsrik og sunn grønnkålsalat. Grønnkålsalaten er et godt alternativ til andre salater med eplebiter og herlig dressing. Grønnkål har et lavt kalori- og fettinnhold samt mye fiber og vitaminer

Grønnsakssuppe – oppskrift på en enkel grønnsakssuppe. Bruk opp sesongens grønnsaker du har liggende for en sunn grønnsakssuppe hele året.

Guacamole – Her får du oppskrift på en frisk guacamole. Spis avokadosalsa som er et frisk tilbehør til et bredt utvalg av forskjellige retter.

Gulasj – Den herlige ungarske gryteretten gulasj. Langtidskokt kjøtt i en herlig gryte serveres med potetmos.

Gulasjsuppe – en herlig suppe som minner om den ungarnske retten gulasj. La gulasjsuppen simre lenge for en herlig smak.

Gulrotrundstykker – Herlige rundstykker med gulrot. Gulrotrundstykkene er skikkelige gode og saftige rundstykker uten smak av gulrot

Gulrotsuppe – Suppe med masse gode ingredienser som er sunn, varm og helsebringende på en kald vinterdag. Gulrotsuppen inneholder både gulrot og appelsin

Grove rundstykker – oppskrift på grove rundstykker med fullkorn og kjerner. Grove rundstykker er grovere rundstykker som smaker herlig.

Grønnkålsuppe – Oppskrift på en herlig suppe med sunn grønnkål. Grønnkålsuppe er perfekt om vinteren og høsten, akkurat når grønnkålen også er i sesong og bør nytes fersk.

Print Friendly, PDF & Email