Retter med B

 

Her finner du alle rettene våre som begynner med B!

Bagna Cauda – den herlig og salte italienske dippen Bagna Cauda. Bagna Cauda er nok en rett mange er feilaktig redd for på grunn av dens innhold av ansjos.

Baguette – er fransk bakst som gir brød med sprø skorpe og luftig deig inni. Imponer med hjemmelagd baguette neste gang du vil ha godt brød til en suppe eller til familiefrokosten.

Baklava – Oppskriften på den verdenskjente baklavaen fra midtøsten. Baklava er en herlig og verdenskjent kake som ingen vet hvor kommer fra, men alle mener de vet-

Bakt potet – en herlig bakt potet som kan nytes som hovedrett med masse godt fyll. Bakt potet er en skikkelig koselig rett der potet endelig får en rettmessig rolle som hovedingrediens

Bakevarer – Her finner du en rekke oppskrifter på forskjellige bakevarer!

Banana split – er min favoritt dessert om jeg har dårlig tid og vil ha noe som smaker supergodt. Banana split er en dessert du lager på 5 minutter og kan serveres til både store og små.

Banankake – en herlig oppskrift på banankake som passer til flere anledninger. Banankake blir bakt i en brødform med godt modne bananer, og er derfor en perfekt måte å bruke opp de bananene ingen lenger vil spise.

Banankake med sjokolade – er en nydelig kombinasjon mellom sjokolade og banan. Banankake med sjokolade kan også spises med god samvittighet og smaker kjempegodt.

Bananmuffins – en herlig oppskrift på bananmuffins du enkelt kan lage med barna. Bananmuffins er en enkel og rask oppskrift som de små nesten kan lage helt selv.

Bananpannekaker – herlige pannekaker søtet med banan. Bananpannekaker er små pannekaker som minner litt om lapper.

Bankekjøtt – en herlig langsom hurtigmat, bankekjøtt. En skikkelig gryterett der kjøttet blir mørt mens det simrer i en god saus.

Banoffee pie – er en herlighet som kombinerer de beste smakene av banan og karamell. Banoffee pie er en engelsk dessertkake som ikke skal stekes, men stå å godgjøre seg.

Berlinerkranser – er perfekt baks til julen. Berlinerkranser smaker uansett alltid godt, men du må lage de hjemmelagde – ikke kjøp dem på butikken, det er en helt annen opplevelse.

Bernaisesaus – en fantastisk god hjemmelaget bernaisesaus. En hjemmelaget bernaisesaus er enkel å lage, og smaker mye bedre enn en kjøpt en-

Biff Stroganoff – En herlig oppskrift på den tradisjonelle russiske Biff Stroganoff med fløtesaus. Serverer biff stroganoff med en herlig potetmos.

Biryani – En herlig oppskrift på den indiske klassiske risretten Biryani. Biryani gir skikkelig indiske smaker med masse krydder, og gir muligheter for variasjoner med innholdet av enten kjøtt eller grønnsaker.

Biscotti – en klassisk oppskrift på italienske småkaker biscotti. Her får du en klassisk variant med mandler i biscottien

Blomkålgrateng – en herlig blomkålgrateng. Denne blomkålgratengen kan lages med  rekke forskjellige variasjoner.

Blomkålpure – Blomkålpure er et herlig og sunt tilbehør eller en egen rett i seg selv som f.eks forrett.

Blomkålretter – Her kan du finne flere retter som inneholder blomkål. Blomkål kan brukes som et sunt og kalorifattig alternativ til mye tilbehør eller som hovedingrediens i andre retter.

Blomkålsuppe – Suppe laget med blomkål, sier seg jo nesten selv. Blomkålsuppe er en riktig god slager for oss som elsker LCHF. Her får du en god oppskrift med bacon og kamskjell

Blomkålpizza – Pizzabunn med blomkål for økt inntak av grønnsaker uten å miste den gode pizzabunnen. Blomkålspizza er perfekt dersom du elsker pizza, men ønsker mindre kalorier Passer også utmerket dersom du ønsker mindre gluten eller følger LCHF dietten. Blomkålpizza er en utrolig rask og enkel pizzabunn.

Blomkålris – Et herlig alternativ til vanlig ris. Blomkålris blir laget av raspet blomkål, slik at det faktisk minner skikkelig om vanlig ris.

Blomkålmos– Et herlig alternativ til vanlig potetmos. Blomkålmos gir en sunnere løsning uten å gå på bekostning av smak.

Blomkålsalat – En god salat som kan brukes som alternativ til potet, ris eller salat til stekte retter, eller som en egen lunsj eller lett middag. Blomkålsalat er en skikkelig herlig og sunn salat.

Bløtkokt egg – Endelig en oppskrift for et perfekt bløtkokt egg.

Blåbærmuffins – herlige og lufte muffins med masse blåbær. Muffins er en ting som er så gode at det er vanskelig å holde fingrene unna. Det gjelder også for disse båbærmuffinsene, som simpelten får meg til å glemme alt annet. Blåbærmuffins på høsten med selvplukkede blåbær er fantastisk, men kan med fordel nydes hele året helt uten å plukke blåbærene selv!

Blåskjellsuppe – en herlig suppe med blåskjell. Lag blåkjellsuppe som en liten forrett eller som en enkel hovedrett.

Boller – Oppskrift på enkle og lettvinte boller. Selv om disse bollene er lettvinte og enkle er de smakfulle og saftige!

Boeuf bourgignon – bedre gryterett skal du lete lenge etter! Boeuf bourguignon er fransk og er et bedre måltid du kan servere familie eller gjestene til et selskap.

Brennende kjærlighet – Her finner du den klassiske oppskriften på brennende kjærlighet, samt flere varianter til denne klassiske danske retten med potetmos. Brennende kjærlighet er en rett med potetmos, bacon og løk.

Bringebærmousse – oppskrift på en herlig bringebærmousse. Bringebærmousse er en skikkelig smakfull oppskrift for sesongens ferske bringebær

Brokkolisalat – en herlig og kremet brokkolisalat med bacon som er et utmerket tilbehør eller enkel rett for seg selv.

Brokkolipai – En herlig og klassisk brokollipai inneholder sselvfølgelig brokkoli. Samtidig som den får følge av skinke og bacon i en sunn hjemmelaget bunn.

Brownies – En herlig variant av den amerikanske  klassikeren, brownies, med en herlig smak av sprø og myk sjokolade. Brownies er en skikkelig slager som alle elsker

Bruschetta – Herlig variant av det klassiske italienske hvitløksbrødet, bruschetta. Bruschetta er italiensk brød bestående av gammelt brød stekt med olje, hvitløk og salt

Brunsviger – er en herlig luftig gjærkake med en god smør og farin blanding på toppen. Brunsviger er en god kake å servere til kaffen, til dessert eller venninnekvelden.

Brun saus – oppskrift på klassisk og god brun saus med jevning. Brun saus er en klassisk og enkel saus som er god å kunne.

Bulgursalat – en sunn og næringsrik bulgursalat som er utmerket både som egen rett og tilbehør til stekte retter

Butter Chicken – finn en herlig og smakfull oppskrift på den klassiske indiske retten Butter Chicken. Butter chicken er en herlig rett med godt og mørt kylling i en herlig og fet saus med smør.

Bønnesalat – en herlig og grønn bønnesalat. Bønnesalat er en knasende og god salat som tilbehør eller egen rett.

Børek – en herlig og klassisk bosnisk børek består av kjøtt i en deilig filodeig. Børek er en klassisk fastfood fra midtøsten

 

Print Friendly, PDF & Email