Retter med K

Her finner du alle retter med K

Kaker – Her finner du oppskrifter på flere forskjellige typer kaker.

Kaiserschmarrn – Her får du oppskriften på de herlige pannekakene Kaiserschmarrn. Kaiserscharm er rett og slett mindre pannekakebiter som serveres med melis og syltetøy.

Kaldhevet rundstykker – oppskrift på herlige kaldhevet rundstykker. Kaldhevete rundstykker bruker lite gjær og hever i kjøleskapet over natten.

Kalvefrikasse – En herlig og vårlig kalvefrikasse. Lag kalvefrikasse i en gryte med lette og ferske grønnsaker og kok det mørt og godt.

Kamskjell – er en nydelig deilig skalldyrsrett som både kan kokes, stekes eller grilles. Kamskjell er også sunt og magert, så her er det bare å spise i vei.

Kanelboller – oppskrift på enkle hjemmelagde kanelboller. Kanelboller er en herlig gjærbakst med sukker og kanel.

Kanelkake – bakst med kanel er noe av det beste jeg vet. Kanelkake med mascarponeglasur er saftig og god.

Kanelsnurrer – oppskrift på herlige kanelsnurrer. Kanelsnurrer minner om kanelboller, men formes på en mer komplisert måte for et avansert utseende

Karamellpudding – En herlig oppskrift på hjemmelaget karamellpudding. Det tar litt tid, men er en fantastisk god dessert med karamellpudding

Karbonader – herlige og tradisjonsrike karbonader. Lag enkelt karbonader med raspet potet og karbonadedeig

Karrisaus – en populær saus med det kjente indiske karrikrydder. Lag karrisaus som tilbehør til mange forskjellige retter

Kjøttpudding – en smakfull oppskrift på kjøttpudding. Fylt kjøttpudding med sopp, nøtter og krydder som pakkes inn i bacon.

Kjøttsaus – oppskrift på en hjemmelaget og enkel kjøttsaus. Bland raskt sammen kjøttsausen og la den simre noen timer før du skal spise.

Kikertsalat – En herlig og sunn salat med kikerter. Kikertsalat kan spises som tilbehør eller en selvstendig rett.

Knekkebrød – Oppskrift på hjemmelaget knekkebrød. Bruk denne knekkebrød oppskriften som inspirasjon til din egne variasjon

Kofte – Oppskirft på de tyrkiske kjøttbollene, kofte. Disse koftene er avlange og smakfulle med godt krydder.

Kokt skinke – er kjempegodt og lett å lage. Kokt skinke passer til både poteter, salat, i pai, til buffet eller som pålegg på brødskiva.

Kokosboller – er gode små boller fylt med marsipan, sjokolade eller krem. Kokosboller er perfekt å servere til hverdagskaffen eller som dessert til selskap.

Kokosmakroner – herlige saftige og sprø julekaker. Lag kokosmakroner enkelt og raskt.

Koteletter i ovn – er godt til både hverdags og selskap. Koteletter i ovn tar bare 45 minutter og lage, og vips så har du et nydelig måltid for store og små.

Kylling Korma – den herlige møre og braserte indiske kyllingretten korma. En skikkelig kylling korma der kyllingkjøtt grytestekes i en herlig blanding av yoghurt og kraft. Langtidsstekingen sørger for herlig mørt kjøtt i en kremet og god saus.

Kyllinggryte – en skikkelig smakfull og enkel kyllinggryte. Lag enkelt alt i en og samme gryte som går i ovnen. Denne kyllinggryten er like god til hverdags som til fest

Kyllingkjøttboller – lag kjøttboller med kyllingkjøttdeig og herlige smaker. Tilsett gjerne grønnsaker i kyllingkjøttboller.

Kyllinglasagne – med deilige krydderier, spinat og ost. Prøv denne deilige kyllinglasagne neste gang du vil prøve noe nytt eller er lei av den vanlige lasagnen.

Kyllingpai – er enkelt å lage og kan spises passer til de fleste måltider. Kyllingpai kan spises både kald og varm til lunsj, middag, kveldsmat, matpakken, selskap eller hva enn du måtte ønske.

Kyllingretter – alle våre retter med kylling

Kyllingsalat med karri – her får du oppskriften på en hjemmelaget kylingsalat med karri. Lag en herlig kyllingsalat med karri som pålegg til lunsj eller som en enkel forrett med ananas til.

Kjøttboller – oppskrift på de klassiske norske kjøttbollene. Her får du oppskrift på et alternativ til de vanlige kjøttbollene og en tradisjonell oppskrift. Du kan variere kjøttbollene med forskjellig krydder og smaker.

Kofta – oppskrift på hjemmelaget kofta. Kofta er spicy kjøttboller og tomatsaus som serveres med ris/ og eller brød som naan.

Koteletter i form – herlig og velsmakende måte å servere koteletter på. Lag koteletter i form for skikkelig saftig koteletter i herlig saus

Kransekakestenger – herlige stenger av kransekakedeigen. Kransekakestenger er et godt alternativ til kransekaken. Du kan enkelt fryse kransekakestenger og servere til enhver anledning

Kringle – oppskrift på en herlig kringle. Denne kringlen lages med en herlig gjærbakst som fylles med et herlig marsipanfyll

Krydderkake – oppskrift på en enkel krydderkake med ingredienser bakere ofte har hjemme! Bak krydderkake til ettermiddagskaffen

Krydrete nuggets – herlige nuggets med krydret smak. Lag gjerne disse krydrete nuggets med hjelp fra barna

Kurabiye – oppskrift på herlige tyrkiske bakverk. En kombinasjonskake av muffins, scone og kjeks

Kyllingspyd – oppskrift på saftige kyllingspyd med enkle tilberedningsmetoder. Lag en herlig marinade, krydderblanding eller limeskiver mellom kyllingbitene for spennende smak på kyllingspyd.

Kyllingsuppe – oppskrift på en herlig kyllingsuppe. Denne kyllingsuppen er en herlig middagsrett hele året som varmer godt om vinteren samtidig som den er lett og frisk i smaken for en sommerdag

Kålsalat – ønsker du en frisk og sunn middag så prøve denne kålsalaten. Kålsalat er både sunt og godt, tilsett det du liker, med denne oppskriften som base.

Kålstuing – oppskrift på en herlig kålstuing. Lag kålstuing til kjøttkakene. Lag gjerne en annen stuing ved å bytte ut kålen

Kålsuppe – en sunn og næringsrik kålsuppe. Bruk kål med grønnsaker og kraft for en skikkelig høst og vintersuppe med masse god næring

Print Friendly, PDF & Email