Retter med P

Her finner du alle rettene våre med P

Pad thai – er en deilig thailandsk rett med mange gode smaker. Pad thai tar bare 30 minutter å lage og smaker kjempegodt.

Paella – en herlig spansk nasjonalrett. Paella er det spanske ordet for stekepanne. Paella er en pannerett som rett og slett blir laget i en og samme stekepanne med ris, safran og andre herligheter.

Paideig – passer til alle måltider enten om det er frokost, middag eller dessert. Fyll paideig med noe deilig og server noe som imponerer.

Pakora – pakora er en indisk snack.  Pakora lages av grønnsaker i en meldeig med masse krydder som frityrkokes.

Pannebrød – passer perfekt om du vil ha noe godt og raskt som tilbehør eller snacks. På 10 minutter har du hjemmelagd bakst som du kan servere til de fleste middager, som mellommåltid, snacks eller det du måtte ønske.

Pannekaker – oppskrift på herlige søte pannekaker. Lag disse herlige klassiske norske pannekakene

Panna Cotta – oppskrift på den herlig italienske desserten panna cotta. Panna cotta er enkel å lage, men trenger litt tid for å stivne.

Paratha – oppskrift på indisk flattbrød, paratha. Lag de enkle paratha og spis de enten med smør, til gryteretter eller fyll dem opp med potetmos.

Pasta carbonara – en herlig pastarett med bacon, ost og egg. Pasta carbonara med penne og mascarpone gir en spennende vri på den tradisjonelle italienske retten.

Pasta med laks – passer perfekt inn i en travel hverdag. Pasta med laks lager du på 15 minutter og restene kan du bruke i en pai dagen etter eller i matpakken.

Pastasalat – en av mange varianter på pastasalater. En hjemmelaget og kremet dressing gjør denne til en av våre favoritter

Pavlova – er en dessert som egner seg for enhver alder, liten som stor. Pavlova kan medbringes som et hyggelig bidrag eller serveres til store anlednigner.

Peppersaus – er en deilig, enkel saus som lages på bare 15 minutter. Peppersaus er godt til det meste kjøtt og bør brukes til mer enn bare biff.

Pikekyss – oppskrift på enkel marengs som formes til pikekyss. Lag pikekyss i forskjellige varianter med bringebær- eller lakrissmak.

Pinnebrød – bidrar til ekstra hygge til turen. Med bål, kos og godt pinnebrød blir turen komplett. Fyll pinnebrød med det du måtte ønske, alt fra søtt eller mettende.

Pitabrød – herlig og morsomme pitabrød. Lag pitabrød med barna og nyt herlige fylte pitabrød til middag.

Pizzadeig – en herlig og sunn pizzadeig. Lag pizzadeig og fyll med hva du ønsker av topping

Pizzasnurrer – herlige snurrer av pizzadeig med deilig fyll. Lag pizzasnurrer til matpakken

Pytt i Panne – en herlig og rask rett laget av rester. Pytt i panne kan lages av nesten alt du har i kjøleskapet, bare kutt det i små biter, stek det opp og topp blandingen med egg!

Plommesyltetøy – er enkelt og raskt og lage. Oppskriften på plommesyltetøy kan også brukes til alle slags bær og frukter.

Pogaca – Pogaca er fylte kuvertbrød fra Balkan. Fyll disse pogaca med kremost for herlig smak

Pop tarts – smaker som gode terter uansett hvilket fyll du ønsker å tilsette. Ha med pop tarts til venneklubben eller server dem til dessert, så får du et komplett måltid.

Porchetta – er en nydelighet tatt ut fra det italienske kjøkken. Porchetta smaker godt hele året med deres gode krydderier og urter, selv om det er en ribberull.

Posjert egg – er egg tilberedt i varmt vann og det tar eggopplevelsen til nye høyder. Server posjert egg med nybakt brød, og søndagsfrokosten blir komplett.

Potet- og purresuppe – en velsmakende suppe med en god blanding av potet og purre. Potet- og purresuppen blir enda mer kremete med gorgonzola.

Potetgrateng – er en deilig potetrett som minner litt om fløtegratinerte poteter. Men neste gang du vil ha poteter som tilbehør så prøv en god potetgrateng.

Potetmos – oppskrift på en enkel potetmos! Potetmos kan spises til mye forskjellig og restene kan brukes til mye forskjellig.

Potetomelett – en herlig og mettende omelett med potet. Lag denne enkle, billige og ikke minst smakfulle potetomeletten

Potetsalat – oppskrift på en frisk variant av en potetsalat. Lag denne potetsalaten med en friskere marinade og grønne blader

Potetsuppe – oppskrift på en herlig og enkel potetsuppe. Nyt denne varmende potetsuppen på en kald høstkveld.

Pommes Anna – er fantastisk gode poteter tatt ut av det franske kjøkken. Server Pommes Anna med hva slags tilbehør du måtte ønske eller server dem til buffetbordet.

Pommes frites – friter eller stek poteter i staver for fantastiske hjemmelagde pommes frites.

Praline – en herlig søt krem. Bruk praline i forskjellige bakverk og desserter.

Proteinrike rundstykker – lag herlige proteinrike rundstykker med cottage cheese. Disse proteinrike rundstykkene kan tilpasses og varieres slik du ønsker

Pozole – den herlige meksikanske gryteretten pozola. Som andre gryteretter skal pozola simre en god stund for den herlige og fyldige smaken.

Pulled pork – oppskrift på herlig langtidsstekt pulled pork. Pulled pork er amerikansk langtidsstekt svinekjøtt som blir såpass mørt at det kan trekkes fra hverandre i frynser med gafler.

Pulled pork burger – en en fantastisk smaksopplevelse rett ut fra amerika på sitt beste. Server din pulled pork burger med coleslaw og pommes frites og du har den optimale middagen eller bidrag til selskapet.

Punsjboller – er noen deilige kuler som smaker perfekt til kaffen. Server i selskap, til familien eller til venner – de smaker fantastisk!

Pølsehorn – en enkel rett med innbakte pølser. Lag pølsehorn som fryses og enkelt tas med i matpakken til skolen eller på tur.

Pølsegrtye – er en rask, enkel og billig matrett. Server pølsegryte med sterke pølser eller vanlige, det smaker godt uansett.

Print Friendly, PDF & Email