Retter med S

Her finner du alle rettene våre med S

Sachertorte – en herlig kake fra østerrike. Lag en luksuiøs og smakfull sachertorte

Salater – Her finner du oppskrifter på flere ulike salater. Du kan finne måltidssalater og gode tilbehørssalater. Felles er vel at de er gode og sunne alle sammen!

Salsa – en herlig meksikansk saus. Denne er basert på tomater og chili

Salsa verde – en herlig italiensk grønn saus. Lag salsa verde for en spennende smak til enhver rett

Saltimbocca – en herlig kjøttrett fra italia med kalvekjøtt. Saltimbocca er rask, enkel og ganske billig

Samosa – herlige indiske fylte biter. Tradisjonelt er samosa filodeig som fylles med en blanding av erter, poteter og krydder.

Sarah Bernard – er små herligheter som består av en makronbunn med sjokoladekrem. Sarah Bernard passer perfekt om du vil servere noe godt ved siden av kaffen over en god samtale eller til et dessertbord til et selskap.

Sauser – Her finner du oppskrifter på både de vanlige sausene og utradisjonelle sauser fra andre deler av verden. Finn den perfekte sausen her

Shakshuka – en herlig oppskrift fra midtøsten. Shakshuka er en herlig krydret tomatsaus med posjert egg som kan nytes hele dagen for en herlig smaksopplevelse.

Sitronfromasj – er en frisk dessert, naturligvis med smaken av deilig sitron. Lag sitronfromasj dagen før gjestene kommer, så er desserten perfekt og ferdig når den skal serveres.

Sitronkake – En oppskrift på sitronkake som er frisk og syrlig. Sitronkake inneholder den syrlige sitronen blandet med en god dose sukker for at den ikke skal bli for syrlig.

Sjampinjongsuppe – er en av de suppene som ikke ser så delikat ut, men som smaker likevel smaker veldig godt. Denne oppskriften er av en kremet sjampinjongsuppe som pyntes med litt grønt og vips så har du en rask og deilig middag.

Sjokoladekake – er noe av det beste jeg vet når sjokoladesuget kommer sakte, men sikkert. Dermed er jeg veldig glad i denne oppskriften som er rask og enkel og samtidig så saftig.

Sjokoladekake med kjeks – lag en enkel sjokoladekake med kjeks som ikke trenger å steke. Sjokoladekake med kjeks lages med kjeksbunn og sjokoladesaus som stivner i kjøleskapet

Sjokolademuffins – herlige sjokolademuffins med sjokoladebiter. En herlig, men litt liten porsjon med sjokolademuffins som gjerne kan dobles. Disse sjokolademuffinsene er så gode at det ikke er vanskelig å spise mange

Smuldrepai – denne er med epler og smaker fantastisk. Den er både enkelt og rask å lage og imponerer enhver – liten som stor.

Smørkrem – brukes mye i bakst. Smørkrem er lett å lage og er nyttig å kunne for å få enkelt glasur eller luksuriøs kake.

Snickerskake – en herlig kake med en herlig smakskombinasjon. Snickerskake får smak som en snickers sjokolade fra salte peanøtter, karamell og sjokolade i en smakfull kake.

Simit – herlige tyrkiske bakevarer. Simit er en herlig bakevare som minner om bagels på grunn av sin form,  men de er allikevel ulike på grunn av sin søtlige smak i en sprø bit.

Shawarma – herlig tyrkisk tilberedning av kjøtt. Her får du ikke den helt tradisjonelle oppskriften på shawarma, ettersom det krever spesialutstyr, men smaker allikevel nesten like godt.

Soppsaus – En herlig sjampignongsaus. En soppsaus med base av hvit saus som er et herlig tilbehør og en enkel måte å gjøre enhver kjøttrett litt mer spennende.

Spaghetti bolognese – er en perfekt rett til både familien og et større selskap. Lag spaghetti bolognese på italiensk vis med denne oppskriften.

Spaghetti carbonara – en fantastisk smak av italias berømte pastaretter. Prøv denne oppskriften med bacon og ostesaus.

Spareribs – spareribs trenger ikke å grilles for en herlig smak. Her får vi saftige og møre spareribs ved å koke kjøttet før det legges i en herlig saus og stekes.

Speilegg – er en sånn rett du kan lage til store familiefrokoster og til deg selv en travel morgen. Speilegg kan også gjør litt stas ut av ved å forme dem i ulike former for å personliggjøre personer du vil gjøre litt ekstra stas på.

Spinatlasagne – lasagne som lages uten kjøtt. Spinatlasagne gir en sunnere og lettere variant av den herlige lasagnen

Spinatpai – en annerledes pai med spinat. Spinatpai lager jeg dog med flere spennende ingredienser som utgjør en smakfull rett.

Spinatsalat – en sunn salat med spinat. Spinatsalat kan fylles med det meste. Her får du en sommerlig spinatsalat med mango og avokado. Jeg lager alltid spinatsalat med frø og ost, og varierer fyll etter sesong og humør.

Squash lasagne – en variant av lasagne uten pastaplater. Squash lasagne inneholder squash og aubergine som erstatning for pastaplater. Squash lasagne er smakfull selv for folk som ikke liker squash og aubergine.

Steinalderbrød – et brød med masse frø og kjerner. Steinalderbrød inneholder kun ingredienser som ble spist i steinalderen.

Sunne pannekaker – lag sunne pannekaker med mindre sukker og fett. Sunne pannekaker smaker herlig med hjemmelaget is og syltetøy

Sukkerbrød – er smart å ha laget noen ganger, for det kommer garantert en gang hvor du skal lage bløtkake eller liknende. Sukkerbrød er heller ikke så vanskelig å lage og med denne oppskriften blir det ingen sak.

Surdeig – lag din egne hjemmelagde surdeig. Tar litt tid for en surdeig å bli sur, men så har du en surdeig klar til bruk hver gang du ønsker. Surdeigen kan til og med fryses ned.

Sushi – er som kjent et kjempegodt tilskudd til fast food markedet. Selv om sushi er raskt og enkelt å kjøpe med seg hjem, er hjemmelaget sushi ikke til å gå glipp av – og det er heller ikke komplisert.

Syltet rødløk – et herlig og lettvint tilbehør av syltet rødløk. Lag syltet rødløk av rødløk du ikke får brukt opp.

Sylte – lag hjemmelaget sylte til jul. Kjøttet må koke en stund, men ellers en enkel oppskrift for sylte.

Print Friendly, PDF & Email